Wysłany: Czw Cze 04, 2009 1:16 am rana w miejscu intymnym... jak wyleczyć?
witam.
Mam taki problem intymny.. Nie wiem jak to opisać.. U góry na łączeniu penisa z ciałem (na zgięciu) zrobiła mi się rana.. I nie chce się zagoić gdyż to jest na łączeniu i skóra w tym miejscu ulega ciągłemu ruchowi... Gdy jest gorąco i ta rana się poci wygląda jakby to był łój czy jakoś tak, rana jest tłusta, natomiast po kąpieli skóra w tym miejscu robi się sucha, i się trochę łuszczy(długość ze 3cm, szerokość zaczerwienienia z 1cm). Miał ktoś podobny problem? Wie ktoś jak to wyleczyć? Proszę o wszelkie porady...
Już teraz mogę powiedzieć, że poszukałem trochę w google, ale to nic nie dało ;/ znalazłem tylko by utrzymywać to miejsce w stałej higienie, i staram się je myć jak najczęściej...
prawdopodobnie bedzie to luszczyca..ale nie zwlekaj i idz z tym do dermatologa..bo jesli jest to nasza plamiaczka..to bedziesz tez mial inne problemy ..zacznie ci pekac skorka w czasie dtosunku..to bardzo nieprzyjemne i bolesne
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 6:35 pm
Możesz spróbować maści clotrimazolum - dostępna bez recepty, pomaga w rankach, stanach zapalnych, grzybiczych miejsc intymnych- jest bardzo tania i dostępna w każdej aptece
Tak,masc może w tym wypadku pomoc,jednak nie ryzykowałbym leczenia na własną ręke i jak najszybciej poszedl odo lekarza. Pare miesiecy juz mineło więc zapytam: jak teraz wygląda sprawa?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum