Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
ankieta do pracy licencjackiej - pomozcie :)
Autor Wiadomość
tygryska 
tygryska

Wysłany: Czw Sty 30, 2014 10:16 pm   ankieta do pracy licencjackiej - pomozcie :)

Ponizej tresc posta mojej kolezanki - pomozecie? ;) z gory dziekuje :) ja niestety pracuje w firmie ktora ma wiecej pracownikow i nie kwalifikuje sie do osoby ankietowanej...

"Otóż, mój temat pracy licencjackiej wymaga, żebym przeprowadziła ankietę w 100 mikro i małych firmach (do 49 pracowników). Jak można się domyślić, do aż tylu osobiście nie mam dostępu, stąd prośba do Was!

Macie małą firmę? Pracujecie w takiej? Znacie kogoś (kto zna kogoś, kto zna kogoś, kto zna kogoś...), kto ma taką firmę, lub w niej pracuje?

Prześlijcie mu proszę moją ankietę. Jeżeli nie jesteście pewni, czy dana firma ma do 49 pracowników, czy może więcej - nie szkodzi, prześlijcie i tak, a dzięki jednemu z pytań w ankiecie sama odfiltruję ewentualne odpowiedzi udzielone przez większe jednostki :)

Oto link do ankiety: http://moje-ankiety.pl/respond-58703.html
Jeżeli ktoś chciałby wersję w Wordzie lub pdfie - piszcie, a oczywiście przyślę :)

Tematem ankiety jest "Rola mediów społecznościowych w marketingu", więc zależy mi na tym, aby ankietę wypełniła taka osoba w firmie, która wie, jak wygląda tam temat marketingu. Nie musi to być firma, która prężnie działa na FB i innych tego typu serwisach, może wcale nie być obecna w Internecie, a odpowiedzi takiej firmy będą dla mnie równie cenne!

Pomożecie?! :) "

szater 

Wysłany: Pią Sty 31, 2014 8:09 am   

jak mawiał Adam Słodowy...zrób to sam :wink: :razz:

A tak poważnie próbowałam ci pomóc,firma w której pracowałam nie była duza,wydawało mi sie ze jako kierownik mam duze wiadomosci w tym wzgledzie,niestety nie jestem w stanie odpowiedziec na niektóre pytania....włascicielom prosbe przesłalam ...sa jednak nikłe szanse na to ze wypełnią...taki typ ludzi....cięzki :hmm:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Sty 31, 2014 8:28 am   

nie przesadzajmy szater :) jak sie nie da to sie nie da :)

Odpowiedz do tematu