Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
EXOREX LOTION 100 ml- Koniec z łuszczycą !!!
Autor Wiadomość
kliszczak26 

Wysłany: Pon Lis 16, 2009 5:25 pm   EXOREX LOTION 100 ml- Koniec z łuszczycą !!!

Witam wszystkich,Mam pytanie czy uzywal ktos tego EXOREX LOTION 100 ml- Koniec z łuszczycą !!!?? znalazlem na allegro,troche czytalem w necie o tym,ludzie pisza o tym bardzo pozytywnie.
podaje stronke

http://allegro.pl/item813...luszczyca.html.

pozdrawiam

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Czw Lis 19, 2009 9:38 am   

http://luszczyca.info/vie...ighlight=exorex

tam jest cały wątek o Exorex'ach.

Andy 
Andy

Wysłany: Wto Sty 05, 2010 1:19 pm   Exorex Lotion

Witam!
Mam pytanie jak dok³adnie stosowac exorex lotion , ile razy na dzien i trzeba zmywac i czy potrzebny jest krem i kiedy go stosowac i co ze skóra g³owy , z gory dziekuje za info.
pozdrawiam!!!

Exorex Lotion

Wysłany: Nie Lut 14, 2010 2:02 pm   EXOREX LOTION- NAJTANIEJ ! ! ! GWARANCJA NAJNIŻSZEJ CENY!!!

Exorex Lotion- to najskuteczniejsza emulsja zwalczająca objawy łuszczycy na rynku. Niestety niedostępna w Polsce... Jeśli jesteś zainteresowany/a proszę o kontakt:

piotrjanik85@gmail.com

GWARANCJA NAJNIŻSZEJ CENY!!!

typka32 
typka32

Wysłany: Sob Kwi 24, 2010 8:03 pm   

witanko

kupilam exorex ,jedna buteleczke uzywalam druga ze dwa razy ,nie pomogl mi ,chetnie odsprzedam za niska cene:o :mrgreen: Mi NIE POMOGLO ,ale moze komus bardziej posluzy :cool:

Vader 

Wysłany: Pią Maj 07, 2010 4:13 am   

typka32 napisał/a:
witanko

kupilam exorex ,jedna buteleczke uzywalam druga ze dwa razy ,nie pomogl mi ,chetnie odsprzedam za niska cene:o :mrgreen: Mi NIE POMOGLO ,ale moze komus bardziej posluzy :cool:

Chętnie się skuszę - jesli to jeszcze aktualne :)

szater 

Wysłany: Pią Maj 07, 2010 7:50 am   

:shock: Pan Dobry Kosmita wrócił-witamy serdecznie po przerwie :lol: :lol: :lol:

typka32 
typka32

Wysłany: Pią Maj 07, 2010 8:16 am   

Jezeli Cię to interesuje to chętnie Ci to wysle ,moze akurat pomoze,mnie niestety nic nie dalo :mad:

odezwij się na maila anetka270@op.pl

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Paź 01, 2010 1:00 pm   

Pawle niepomarańczowy....czy ja moge być uczulona na ten exorex....Ty namówiłeś... Ty teraz główkuj :> .
Ale po kolej...smaruję lotionem i kremem od 3 dni...wczoraj na jednym łokciu i jednym pośladku... pojawiła się swędząca wyspka.Fakty...ostatnio troszkę więcej podżerałam orzechów włoskich...swoje ..tegoroczne... i do cholery muszę jakoś ten magnez... co go tracę na siatkarzach... wyrównać...z ilościa nie przesadziłam chyba-6-8 dziennie.
Dobra orzechy poszły w kąt juz wczoraj...wapno łykam...smarowanko leci dalej.Dodam tylko, że kiedyś smarowałam się Delatarem i żadnych sensacji nie pamiętam.
Jak tak będziesz dumał to proszę...nie wydumaj tylko...że to świeży wysyp....nie lubię :evil:
Wszystkie pomysły biorę od ręki.Dzięki :grin:

Jola293 

Wysłany: Sob Paź 02, 2010 12:35 am   

A triderm stosowalas mnie pomogl na krotko ale pomogl smieszne moze sie wydac zwykly krem glicerynowy do rak tez pomogl .

szater 

Wysłany: Sob Paź 02, 2010 9:09 am   

Triderm to silny steryd stosowany do leczenia grzybic,przy uczuleniowych sprawach nie jest wskazany

Paweł 

Wysłany: Sob Paź 02, 2010 12:14 pm   

Henia zawsze może być prawdopodobieństwo uczulenia na jakieś składniki (ale tu podejrzewam, że będą to składniki pomocnicze, skoro mówisz, że stosowałaś Delatar - a domniemam, że nie miałaś reakcji alergicznych przy nim).

Powiem tak: po kilku dniach to u mnie na łokciu wyglądało gorzej (albo takie wrażenie odebrałem), ale nie swędziało mnie. Tak jakby łuska się zrobiła na łokciu łącznie z tym zaschniętym lotionem. Ale po kilku dniach i kąpielach łuska się starła i było już tylko dobrze w moim przypadku. Smarowałem 3-4 razy dziennie. Wieczorem nawilżałem po kąpieli. Spróbuj jeszcze smarować trochę dni i obserwuj reakcje skóry. Ale wątpię, że to jest uczulenie. A weź jeszcze pod uwagę, że czasem ta cholera jak jest leczona to się odgrywa na początku swędząc i zaostrzając się.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 02, 2010 7:04 pm   

Dzięki dzieki :*
Pawełku... mnie tak szybko wystraszyć.... trudno :] Tylko zebrało się troszkę tych splotów sytuacji i wolałam się upewnić w swoich osądach....podobno... jak się zadaje pytania szukając odpowiedzi na nie... to się nie błądzi :banan:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Paź 13, 2010 12:24 pm   

Sprawozdanko... po 2 tygodniach smarowanka....na łokciach fakt... prawie wszystko pozłaziło...na pośladach ani drgnie...ale ja cierpliwa jestem... zobaczymy.. kto.. kogo :evil:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Czw Paź 14, 2010 8:52 am   

mocna jestes heniutka dasz rade :)

Odpowiedz do tematu