Wysłany: Wto Gru 22, 2009 7:21 pm pilnie poszukiwany łuszczyk z Warszawy
Witam serdecznie.
Wraz z kolegą wpadliśmy na pomysł nowego...preparatu, który jak podejrzewamy powinien leczyć łuszczycę. Dlatego poszukujemy osoby chętnej, do przetestowania na sobie tego specyfiku. Składu niestety nie możemy podać, gdyż w przypadku potwierdzenia skuteczności, chcemy go opatentować.
Chętnych proszę o kontakt na maila - kropek000@gmail.com
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 8:30 pm Re: pilnie poszukiwany łuszczyk z Warszawy
zadowolony napisał/a:
Witam serdecznie.
Wraz z kolegą wpadliśmy na pomysł nowego...preparatu, który jak podejrzewamy powinien leczyć łuszczycę. Dlatego poszukujemy osoby chętnej, do przetestowania na sobie tego specyfiku. Składu niestety nie możemy podać, gdyż w przypadku potwierdzenia skuteczności, chcemy go opatentować.
pozdrawiam
A w razie pogorszenia zdrowia badanych powiecie PRZEPRASZAMY?
Gratuluje pomysłu!!!
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 10:13 pm Re: pilnie poszukiwany łuszczyk z Warszawy
zadowolony napisał/a:
Witam serdecznie.
pozdrawiam
To wyślij mi ten preparat na pomorze, może na moje łokcie podziała. P.S. p[owiedz tylko czy ma w sobie steryd
cholera..no co za debilizm..ciebie razem z kolega powinni posadzic..za tak durne pomysly.. a wy nie badzcie glupi..tylko idiota dalby sie skusic na cos takiego...
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wysłany: Czw Gru 24, 2009 8:48 am
stary luszczyk napisał/a:
cholera..no co za debilizm..ciebie razem z kolega powinni posadzic..za tak durne pomysly.. a wy nie badzcie glupi..tylko idiota dalby sie skusic na cos takiego...
Nie skusiłbym się na coś, czego nie znam, składu itp, dlatego w formie żartu piszę, bo królika doświadczalnego nie chcę z siebie zrobić
Gość
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 12:03 am
Gdybyśmy nie byli pewni, że choroba może się jedynie cofnąć, nie proponowalibyśmy tego nikomu.
Kpiarzom życzę szybkiego powrotu do zdrowia dzięki zastosowaniu leków obecnie istniejących.
Dodam, że dość podobnej konstrukcji specyfik w dużej części rozwiązał moje własne problemy z reumatoidalnym zapaleniem stawów, które również jest chorobą autoagresywną. Więc można powiedzieć, że specyfik był już testowany na mnie, gdyż to, co chcemy sprawdzić na łuszczycy różni się od tego, czym leczyłem reumatoidalne zapalenie stawów głównie sposobem dostarczenia do ustroju.
Odnośnie pytania o steryd - nie, nie zawiera sterydów.
gość [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 7:41 am
Anonymous napisał/a:
(...)
Kpiarzom życzę szybkiego powrotu do zdrowia dzięki zastosowaniu leków obecnie istniejących.
(...)
'Skuteczność' używania wszelkich tzw. leków na łuszczycę, przypomina próbę pozbycia się rdzy, poprzez jej intensywne, ciągłe zamalowywanie - a ona i tak będzie stale wyłazić.
Można ją wyleczyć tylko wówczas, jeśli usuniemy jej przyczynę powstania. KUMASZ ??
Tak więc - będąc człowiekiem rozumnym - chyba jesteś świadomy, że proponujecie tylko kolejne g...o - w dodatku bez żadnych atestów.
O legalność takiego procederu nawet nie pytam ... ale zapytałem, czy jesteście ubezpieczeni na wysoką sumę (z cała pewnością warto io tym pomyśleć)
Tak, masz rację ... KPIĘ, gdyż stosując TYLKO konsekwentne unikanie tego, co sprzyja wykwitom na skórze (bez żadnej 'farby na rdzę'), można dość do baardzo zadowalającego stanu skóry - o czym i tutaj pisałem.
ZERO kosztów i w dodatku lepsze samopoczucie. KUMASZ ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum