Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 4:21 pm Petycja
Kochani powstała nowa stronka dla chorych na łuszczyce.Na pierwszej stronie znajduje sie petycja w sprawie uznania łuszczycy jako choroby przewlekłej.Inicjatorka petycji i nowej strony jest nasza koleżanka Beatka-BT37 Bardzo Was serdecznie zapraszam do odwiedzenia stronki a szczególnie do wydrukowania i podpisania petycji.Pozdrawiam serdecznie.Krysia
podaje adres: www.biedronkowo.info
no oki..odwiedzilem nowa stronke..jest zarabiasta ..ale ..moim zdaniem dwie rzeczy(na razie) cos mi nie graja..po pierwsze.. na zakladkach np . zielnik..o chorobie i tp ten zolty kolor czcionki zlewa sie a w szczegolnosci dla kogos kto juz nie ma najlepszego wzroku( i sza..to nic ze mowie o sobie ) po drugie chcac cos ze swoich sugestii przekazac administratorowi nalezy wypelnic dosc ,,osobisty,, kwestionariusz... nazwisko imie nr telefonu..jak sie to ma do ustawy o ochronie danych osobowych?..sadze iz mail juz by wystarczyl..reszta jest zarabiasta..czekam az beatka uruchomi forum..tam ja wycaluje z a pomysl..wskakujcie idwiedzic stronke..warto
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 6:34 pm
Słuchajcie kochani,miała Beatka potrzebę ,wizję ,chęc to stworzyła cos swojego.Nie zastanawiałam sie po co.Każdy może wejsc,poczytac i BARDZO PROSIMY o podpisanie deklaracji reszta nie jest obowiązkowa.
o nie..nie zgadzam sie..forum zarabiaste..i tez nasze..a w konsekwencji..nasza beatka jest po prostu nasza...i bedzie tam mam nadzieje zawsze ...wiec..nie bedzie problemu z debialmi..ja tam wchodze:P:
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Dziękuję za dobre słowa.Strona cały czas jeszcze jest w trakcie powstawania,jest jeszcze sporo materiałow do wstawienia,każda sugestia na pewno będzie przez Artura wzięta pod uwagę.To Artur i Przemek stworzyli tę stronę i to forum.To im należą się słowa uznania,ponieważ tak jak my są biedronkami i robią to wszystko za darmo.Nowa strona i forum są niezależne od stron stowarzyszenia,a tu jak sami wiecie nie ma zadnego admina,który pilnowałby wszystkiego jak należy.Co do danych osobowych,to nie są one przez nas wykorzystywane.Większość maili i tak trafia do mnie,a ja po odpowiedzeniu zazwyczaj usuwam je,ponieważ wszystko ma swoją pojemność.Chodzi o najłatwiejszy sposób odpowiedzi na pytania.
Petycja jest w formie do wydruku,ale jesli Ewo masz maszynę do pisania to możesz ją sobie przepisać,albo może jest ktoś z Łodzi kto Ci ją wydrukuje,a jeśli nie to daj znać a wyslę Ci ją pocztą o ile oczywiście chcesz ją podpisać.
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie,a dlaczego powstała ta strona to łatwo się domysleć.Niestety nikt dla nic nie chce zrobić,by nam pomóc,wiec musimy zrobić to sami,a strona internetowa przyciągnie więcej osób.Do tej pory sama pisałam różne listy w różne miejsca,ale jeden podpis to za mało.Muszą nas zauważyć i przestać lekceważyć.To cała moja filozofia.
Pozdrawiam cieplutko.
Beata
Fajna stronka Beato. Ja od pół roku zamierzam otworzyć stronkę o łuszczycy + bloga, ale nie mogę znaleźć czasu. Jakoś teraz może uda mi się coś porobić.
Tak na marginesie to chyba nie masz tam jednolitej czcionki - w niektórych miejscach strony jest mniejsza. Rzekł bym, że strasznie malutka i trudno się czyta (a wzrok mam dobry). A tak poza tym to całkiem całkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum