I znowu znalazłam jakąś nowość. Pozwalam sobie wkleic link http://www.allegro.pl/ite..._naturalna.html
Słyszał ktoś o tym?
Mam bardzo mieszane uczucia!Nie wiem czy ktoś sobie robi źarty, czy coś?
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 7:54 pm
Wiesz powiem ci, że na allegro jest wiele specyfików na łuszczycę, ale zauważ jedno na aukcji pisze tak "...Łuszczycę ciężko wyleczyć, ale można, pod warunkiem stosowania środków ...naturalnych.." Dla mnie to zdanie coś już świadczy, tzn o zwykłym zarobku, bo jak my wiemy nikt dotąd nie znalazł specyfiku na jej WYLECZENIE a tu pisze, że można ją wyleczyć pod warunkiem stosowania środków naturalnych.
Kiedyś próbowałem różnych specyfików z allegro ale powiem szczerze, jedno wielkie g... Poza tym ciekaw jestem czy to ma chociaż ulotkę. Słowo wyleczenie w języku sprzedawcy znaczy wiele, że nie ma pojęcia o co chodzi w tej chorobie i strara się wmówić, iż znalazł specyfik na wyleczenie choroby, jakiego nikt do tej pory nie wynalazl, a jeszcze te słowa w allegro na aukcji "można ją wyleczeyć raz na zawsze" - śmieszne to dla mnie-pic na wodę, a sprzedawca nie wie co sprzedaję - chyba tylko i wyłącznie ciemnotę, albo stara się zarobić na niedoświadczonych chorobą ludziach
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 8:58 pm
Facet jest z Zielonej Góry sadzę że gdyby było cos na rzeczy ktos by o tym u nas wiedział.Łatwiej cos opchnąc przez allegro i sadze że to kolejny nawiedzony.Kontakt Zielonej z Magadaskarem jest identyczny jak kontakt z Burkina Faso -swieże szczepki cudownego drzewa dostały sie wiec do pana wytwórcy teleportacja.No bzdury dziewcze!wierutne bzdury. Chcesz naturalnych masci? są nasze dziewczyny-biedronki,które kreca swoje masci wejdz na www.stowarzyszenie.luszczyca.org.pl wejdz na forum i poszukaj w wyszukiwarce ibedziesz miała "nasze" masci-o niebo tańsze.Buziaki
zamówiłam narazie to małe opakowanie zobaczymy co z tego wyjdzie, stosuje tej firmy balsam z aloesem jak narazie jest super znaczy świetnie łagodzi i przynosi ulge ciekawe jaki będzie ten produkt i tu jest najtaniej bo na innych stronkach jest od 64zł.
Ja nie wierze w takie specyfiki , ktore wyleczą łuszczyce bo jak juz bylo pisane nie można jej wyleczyć , pomijajac być może przejezyczenie sie oferodawcy. Zawsze znajdzie sie ktos , kto chce zarobic na ludziach chorych , a jak wiadomo chorzy zdeterminowani chwyca się wszystkiego, chociaz nie od dzis wiadomo , że wiara czyni cuda , jest w końcu efekt placebo , gdzie nawet zwykle pocieranie wodą może przyniesc zaleczenie , to tak na marginesie.
Nie dajmy sie zwariowac.
i ja też niewierze ale ludzie bywają naprawde naiwni swego czasu na rynku stał facet i sprzedawał specyfik na łuszczyce 5zł.słoiczek ,dużo ludzi gwar wrzawa biorą po kilka podeszłam wziełam ten słoiczek w ręke otworzyłam wącham patrze wraziłam niepostrzeżenie palec i o dziwo wrzasnełam TO EMULSJA DO MALOWANIA ŚCIAN !!!!!! facet mnie obcioł mało niezabił wzrokiem ,mówie do tych ludzi że to ściema ale to nic niedało jak opętani zachipnotyzowani KUPOWALI!!! a facet dalej zachwalał :posmarować niech wyschnie i dobrze zmyć,fakt jak się ma łuske i pochlapie podczas malowania skóre emulsją a potem zmyje to łuska też się zmywa wiem bo z zawodu jesten malarzem budowlanym ale cóż na takich oszustów poradzimy
Widzę, że moje wrażenie na temat tego specyfiku pokrywa się z Waszym. Tylko nie mogę pojąć, że ktoś tak perfidnie i co ważne, bez jakiegoś specjalnego zaangażowania w oprawę, próbuje wcisnąć ludziom kit!!!
Aż mnie złość ogarnęła, że ludzie są tak bezczelni!!!
Dziękuję za opinie
pozdrawiam:)
a i jeszcze jedno mi się rzuciło w oczy: "Łuszczyca" - Hanna Wolska, czy ktoś z Was czytał tą książkę? Jak znajdę chwilkę, to sprawdzę czy mają to w bibliotekach. Ale nie wiem czy warto?
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 6:27 am
Ania jak wejdziesz na allegro i wpiszesz łuszczyca to wyskoczy czy wiele specyfików, które oczywiście wyleczają łuszczycę. Sam kiedys zamówiłem, że tak powiem i nazwę to "końskie łajno" na łuszczycę z allegro - rezultaty żadne a dlatego to tak nazwałem bo tak ten chiński płyn śmierdział, ale cóż dałem się nabrać po raz 1 i ostatni
słuchajcie dostałam dzisiaj to cudeńko i 11 darmowych próbek konsystencja jest żelowa pachnie troche miętowo albo eukaliptus i świetnie chłodzi posmarowałam narazie górną partie kulasków bo tu mam najgorzej i boli skóra jak się nienamaszcze jak narazie wrażenie dość przyjemne zobaczymy co będzie dalej.........
więc tak po 3 smarowaniach zauważyłam że skóra mnie nie boli zmiany są jakby gładsze co mnie narazie zaskoczyło, to, to że przestała narastać łuska ,zawsze wieczorem musiałam nabalsamować zwłoki bo bolało i było sucho a rano idąc do łazienki ,mleczna droga,aaaa dzisiaj trudno by było za mną trafić bo nic nieleci , wiem wiem za wcześnie na taki optymizm ale w moim przypadku ciężkim to jakaś zmiana ,trzeba mieć nadzieje choć to matka głupich ale każda matka kocha swoje dzieci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum