Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
POMOC!
Autor Wiadomość
EWaa

Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 9:05 am   

Krysiu witaj na forum.
Mam takie zastrzeżenie , uwagę do Ciebie , wystarczy raz wkleić wiadomosc a nie we wszystkich tematach pisać to samo.
jesli chodzi o Twój post to moja odpowiedz jest taka , wiele osób tu zgromadzonych choruje na ŁZS , równiez dzieci, tylo my wiemy jak kosztowna jest ta choroba , ta cholerna łuszczyca , rozumiem Ciebie jako matkę sama bym szukał każdej formy pomocy w leczeniu dziecka , ale są tez inne sposoby również jesli brakuje pieniedzy na leczenie , jest NFZ , i jak już piała w innym poście szater możesz zapytać o miejsca i formy leczenia i pomocy dla Twojego dziecka.
Równiez tu na forum są wskazowki jak pomóc choremu na ł.

Revitol_pl

Wysłany: Wto Cze 15, 2010 11:40 am   

Ja takze rozumiem Twój ból,sam przez wiele lat miałem do czynienia z łuszczycą,chodziłem zarówno do prywatnie jak i do szpitalnych dermatologów. I wiem jak to jest kiedy nie ma juz siły oraz pieniedzy na dalsze leczenie. Ale najgorsze co można zrobić to chyba poddanie się tej sytuacji. A są skuteczne sposoby na to,aby pozbyć się łuszczycy,sam się o tym przekonałem. Grunt to pozytywne myślenie.

Odpowiedz do tematu