Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 7:56 am
....no i...teraz prezenty....szybko ...prezenty
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 8:49 am
Kogucik z Kazimierza jest i nawet nikt nie śmie go napocząć. No i jak zawsze po takich wypadach.... o trochę przewodników i map wzbogaciła się moja szuflada.
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 8:13 am
Jezusiczku Heniutek ale był dym...dobrze ze cie mam mogłam troszke z wentyla spuścic powietrza bo....cisnienie takie że byłam pewna że cos odpadnie...albo dekiel ...albo denko
FALUBAZ ! ZAWSZE FALUBAZ ! TYLKO FALUBAZ! KOCHAM FALUBAZ!
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 9:31 am
Szaterku Ty kontroluj tylko,coby ta miłość Cię nie zabiła.....bo one podobno tak mają, jak dopadają człeka w wieku.......
Nie no też lubię kibicowską adrenalinkę..... a Wy to przecież o mistrzostwo walczycie.Dobra Kciuki trzymam nadal.....bo w mojej ukochanej siatce na razie flauta
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 5:20 pm
Nuteczka przypomnij..... kiedy mam Ciebie słuchać i oglądać w tym TV Bo ja jakiś sprzęt przygotować muszę i..... sprawdzić czy u mnie to taki przekaz będzie. Pozdrawiam Gwiazdo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum