Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Mar 31, 2014 1:16 pm
a konkretnie? bo bardzo lakonicznie pytasz
Sex jest nieodłacznym elementem naszego zycia,bez wzgladu na chorobe...jakakolwiek.Prawie 50 lat usiłuję sie pozbyc łuszczycy...ale na sex nie narzekam
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Jak ma się partnera, któremu nie przeszkadza i kocha każdą część ciała jest normalnie. To zależy chyba od osoby chorującej czy czuje się jak to się modnie mówi SEXY i akceptuje chorobę oraz seksualność. Też bym wolała obszerniejsze pytanie.
Nie należy się wstydzić swojego ciała. Trudno to zaakceptować ale nalezy. Jeśli spotkasz odpowiednia osobę to na pewno łuszczyca w seksie nie przeszkodzi.
Witam!ponieważ to nie ja mam łuszczycę, a mój chłopak, to odpowiem z perspektywy osoby zdrowej. Jeżeli na prawdę kogoś kochasz, to nie przeszkadzają Ci takie niuanse, kochasz każdą jego część, bez względu na wszystko!nigdy mi nie przeszkadzało, że jego ciało w niektórych miejscach pokryte jest zmianami, oczywiście wzbudzało we mnie czasami smutek, poczucie niesprawiedliwości, zatroskania, ale NIGDY jakiegoś odrzucenia, wstrętu!!!
Wysłany: Sro Cze 25, 2014 8:26 am
Dodam moze ze Beatka jest bardzo ładną dziewczyną mądrą i bardzo zaangażowana w leczenie Łukasza.Ona jest nie tylko jego wsparciem ale motorem całego leczenia.Serce sie raduje gdy ich widze a zmiany nasz bohater ma naprawde solidne .Jest to jasny sygnał dla wszystkich chorych ze nie trzeba zamykac sie w domu,szukać towarzysza w kregu chorych,jest wielu ludzi zdrowych ,którzy gotowi sa ofiarować nam swoje serce i wsparcie.
Tobie Beatko serdecznie dziekuje za to co robisz i za to że zechciałaś sie swoim doswiadczeniem podzielić na forum,licze na więcej
Wysłany: Czw Mar 22, 2018 6:15 pm
zawsze mozna znalesc jakies ale...ale po dzieciach przytyła...ale brzuch mu urósł, ale wyłysia....mozna mnozyc bez sensu....jak jest prawdziwa miłosc to ona wszystko przetrwa...ja jestem 38lat po slubie...Beatka z Łukaszem już zaraz bedzie rok....duzo znam małzenstw szczesliwych...nie ma co gdybac tylko szukac swojej Miłosci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum