Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 5:16 pm
jas_17 napisał/a:
To ja tylko krótko zamelduję:Krysiu 0,2 leci,bo nie wiem czy mówiłam
Helo Tygryska też sową jesteś?witaj
O!Ciesze sie bardzo! Ciekawa jestem co uczyniłas aby zdobyć recepte(klękanie wystarczyło?)Liczę na więcej(systematyczniej )wiadomosci na gg
Głodna już jestem efektów
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 10:28 pm
Dobra Szaterku,już dostałaś co i jak
Ewo49,macham do Ciebie Nocny Marku.Miłego weekendu.Coś nie widać Tygryski,chyba jej się nie pogorszyło? :Pozdrawiam
powoli wylaze z jakiegos dziwnego przeziebienia no i... chorzy w domu wszyscy (ja na łapkach dzielnie) ale czasu brak na kompika... ale wszyscy powoli zdrowieja
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 11:50 pm
Tygrysko- dobrze,że już dobrze zdrowia całej rodzince życzę.
Jakie są czarownice to każdy wie a co do grzecznych uczennic to ja Cię błagam uważaj-moje 25 letnie doswiadczenie zawodowe udowodniło,że takie to są dopiero nieobliczalne
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 8:46 am
jas_17 napisał/a:
Jakie są czarownice to każdy wie a co do grzecznych uczennic to ja Cię błagam uważaj-moje 25 letnie doswiadczenie zawodowe udowodniło,że takie to są dopiero nieobliczalne
Dokładnie oto mi chodziło!Czego może nauczyć Czarownica?
taa..nie trza marsa odkryc aby wiedziec ze laski w waszym wieku to dopiero sa wariatki..i zachowuja sie czasto jak szalone malolatki..nie daj cie panie trafic na taka...hmmm..albo...daj panie?
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum