Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Alkohol a łuszczycza
Autor Wiadomość
ewa49 

Wysłany: Pią Gru 04, 2009 11:49 am   

jas,nie moglam znalesc slowa "mędzenie" - super pasuje do tego marudzenia o paleniu. ja w tej chwili wrocilam z przychodni. nie ma jeszcze moich wynikow cytologii. Kazali mi dzwonic i czekac. Z nerw rozbolal mnie zolądek . Nie wiem czy u nich taki balagan czy z wynikami jest cos nie tak. Siedze i ogarniają mnie czarne mysli. Chyba nie obedzie sie bez czerwonego....

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Gru 04, 2009 3:28 pm   

Skarbie kto czekał na jakikolwiek wynik,wie co teraz przeżywasz.Ty nie jedno a ze 3 te czerwone walnij,na pewno pomoze.Ewuś tych wyników nie robią wszystkie laboratoria i weź pod uwagę to obciązenie które w nich mają.Ja tam wiem,że jakby było coś nie tak to na pewno by nie kazali czekać.A w ogóle to co za głupie myśli przychodzą Ci do głowy.Dżizyss a jak Ty po tym czerwonym do tej przychodni nie trafisz?Dobra kciuki trzymac będę....na wszelki wypadek.

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sob Gru 05, 2009 2:16 am   

spokojnie ewa - po prostu sie nie wyrabiaja w czasie i nie ma co demonizowac - walnij lampke czerwonego winka i staraj sie zmienic sobie kierunek myslenia - moze dobra ksiazka?

gecha 
gecha

Wysłany: Sob Gru 05, 2009 5:03 pm   

Ewa nie denerwuj sie,na cytologię średnio czeka sie dwa tygodnie,głowa do góry :smile: ja już trzeci tydzień czekam na wyniki wycinka i zaraz osiwieję haha teraz to dopiero ograniczam fajeczki....paliałam paczkę a przez te nerwy dwie dziennie mi idą :sad: ,pozdrawiam i trzymam kciuki

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Gru 05, 2009 7:51 pm   

Gecha jak nie przestaniesz się nakręcać to ja zacznę mędzić :mrgreen: o papieroskach oczywiście.Przecież i tak będzie to co już jest .Tak? To po kiego ta niezdrowa adrenalina Ci.Ty lepiej idź w ślady Ewy i się pośmiej, z lampka czerwonego w ręku, oczywiście :lol:

ewa49 

Wysłany: Nie Gru 06, 2009 9:58 am   

Gecha .pale fajeczki i cierpliwie czekam
jas tego winka bylo wiecej niz lampeczka :mrgreen: ,az mnie glowa rozbolala :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Gru 06, 2009 6:24 pm   

Czy w ten delikatny sposób chcesz mi powiedzieć,że znowu miałaś wieczorek ze śniadankiem :mrgreen: :mrgreen: A główka to nie od czerwonego-dobra mędzić nie będę dziś.
Jutro to koniecznie cynk :cool:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Gru 06, 2009 11:00 pm   

oj malenka...czyzby radyjko cie zamotalo?...zy tez prezenter,,,sexi? :grin: :grin: :grin:

ewa49 

Wysłany: Nie Gru 06, 2009 11:17 pm   

Ja jutro wezme cynk, magnez i inne ... i pomysle co z tym zamotaniem :grin:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Gru 07, 2009 12:35 am   

Weź co chcesz.... tylko nie cynk :roll: Jego to daj mnie,jak będziesz coś wiedziała :mrgreen: :mrgreen: .

ewa49 

Wysłany: Pon Gru 07, 2009 8:59 am   

jas ,zrobimy, tak... Jego to sobie zostawie a dla Ciebie mam calą swoją apteczke...bierz co chcesz( z tej apteczki) :mrgreen: :mrgreen:

ewa49 

Wysłany: Pon Gru 07, 2009 4:42 pm   

Dziewczyny odebralam dzisiaj wyniki cytologii - są dobre :grin:
Wynik to II grupa. Moglaby byc I ,ale i tak nie jest zle. Bardzo sie ciesze :grin:

daro 

Wysłany: Pon Gru 07, 2009 4:43 pm   

Moja żona od 20 roku życia ma II grupę - to nie jest zła grupa. :)

ewa49 

Wysłany: Pon Gru 07, 2009 4:48 pm   

Daro ,Ty to jestes jak lekarz rodzinny,wszystko wiesz :mrgreen: . dzieki za opinie ,wiem ,ze nie jest zle . Kamien z serca mi spadl bo kazali mi czekac kilka dni dluzej na wyniki.Jeszcze dzisiaj czekalam w klinice ok.15 minut az mi przyniosą wyniki. Co ja sobie przez ten czas myslalam...Tak wiec kochani i kobiety i mezczyzni badajcie sie :grin:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pon Gru 07, 2009 4:59 pm   

noo..to ja te z lece po ta 2 grupe :lol: :lol: choc..mnie od razu dadz a 1-sza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu