pan Lewandowski odpisal na mojego maila;
napisl, ze jedna pani wyleczyla bole glowy stosujac bsm i zazywajac srodki antykoncepcyjne; ale jak to bedzie z luszczyca tego nie wie; czyli w takim razie ma znaczenia;
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
Jeżeli chodzi o długotrwałoś w stosowaniau tej metody, to chyba zależy jaka chorobe sie leczy i pewnie też od indywidualnych skłonności. Z wypowiedzi wielu osób (mojej tez) wynika, że łuszcyce leczy sie dość szybko.
narazie i tak nie byloby co fotografowac, bo mnie zima wysypuje a teraz jestem w sumie/poza glowa i paroma -3,4- krostkami/ czysta; ale napewno dam znac
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
a więc... Wiolusia, jak na moje doswiadczenia z BSM to mysle ze jesli sie teraz przylozysz...:) to zimą mozesz nie miec co fotografowac i tego Ci zycze. Na logike, BSM leczy nie tylko skutek ale i przyczyne, zdaje sie ze za to odpowiada pozycja V...
wlasnie 3mam prawa raczke na glowce
jestem ciekawa jak to bedzie jesienia, ale narazie mysle pozytywnie
/F.Nietzsche/
Pytanie do JOMY - kiedy weźmiesz się za swoje bielactwo? ciągle czekam że w końcu krzykniesz - wyleczyłam!!! A ja czekam oczywiście z rączkami na głowie. Ale mnie tam nic nie grzeje, anie nie odczuwam innych znaków mówiących, że dobrze trzymam ręce, a zdaje mi się że tak jest.
biore sie i biorę i przestaje, bo coś zawsze przeszkodzi
juz sama jestem zła na siebie
codziennie sobie przyrzekam, że od dzisiaj to juz zaczne solidnie
dzisiaj też!
bardzo chciałabym powiedzieć: Wyleczyłam sie z bielactwa metoda BSM!
na razie kupię sobie chyba gumowy młotek, aby sie popukać po głowie
Jak patrze w lustro, to zawsze sie wkurzam widzac moje plamy.
Maskuje je pudrem w kremie i tyle, a te na rękach przykrywam długim rekawkiem
- nie o to mi przeciez chodzi!
Myślę, Ze dobrze by było gdyby p. Lewandowski zajrzał do nas od czasu do czasu i rozwiał nasze wątpliwości oraz odpowiedział na niektóre pytania dotyczące BSM.
Może by poprosić obsługujących strone BSM, by uruchomili na niej ogólnodostępne forum, takie jak tutaj. Nie tylko osoby z łuszczycą mogłyby wymieniać doświadczenia. Niestety na stronie BSM są jakieś stare wpisy, nic się nie dzieje.
tak jak pisalem, ostatnio znow sie troszeczke zaczalem bardziej przykladac, do tego nie pale, kawa w odstawce, czyli ogolnie znow ksiazkowo.... no i dolozylem na poczatek poz V.
Dzis rano przebudzilem sie, podrapalem po glowie... hmm, jeszczeraz... hmm:) dwa miejsca ktore tam dawaly sie wyczuc wprawdzie daja sie jeszcze namierzyc ale są plaskie... i prawie gledkie:) czyli tak jak kiedys inne miejsca przed zniknieciem:):):) no to ide sie poprzykladac dalej:)!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum