ani jednego ani drugiego ale wiem jak wygladaja objawy cukrzycy wiec na razie nie mam
ogolnie mam blyskawiczna przemiane materii i wiecznie sie dotuczam
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 11:04 pm
Cukier,cukier cwaniaro. Jak ja Ci zazdroszcze tej przemiany.Branoc
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 11:33 pm
Ja to w ogóle uważam,że jas_17,Ewa49i Tygryska to powinne założyć klub nocny dobra spadam,padam padam
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 8:32 pm
Rano jak tylko wstaje kawka -czarna,mocna,gorąca i papierosek Koło południa wypijam drugą ale juz sypaną przefiltrowaną.Nie stosuje mleczka,śmietanek,cukru ani żadnych dodatkow do kawki(typu-ciasteczko)Jak mam okazje o w kawiarence mojej kolezanki wypijam tą slawetną kawke ze spienionym mleczkiem.Moja skora jest ze mna od urodzenia,pokochała moje nalogi tak jak ja jej łuszczycowe wyskoki
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 12:04 pm
EWaa napisał/a:
Zapomniałam dodać , że rano mocna, słodka i z mleczkiem:) Jak w życiu
Ewuś wszystko co sprawia nam przyjemnosc jest nasze,mamy do tego prawo.Żadna prawda nawet najbardziej "najmojsza" nie powinna nam tego zabraniac.Życie jest takie krótkie,ponosimy tyle wyrzeczeń czemy mamy rezygnować z malutkich przyjemnośći.
Zapodaję wszystkim kawoszom kawkę na dobry dzionek:czrną sypaną,czarną z exspresu,białą,słodzona,gorzką ,late(czy jakoś tak) i kto jaką sobie życzy.Na talerzyku macie ciasteczka,czekoladki-czstujcie sie i niech usmiech rozjasni wasze gębusie!!!
Dzięki Ksieciuniu!Odczytałam!Dobrze ze jestes,brakowało mi Ciebie
A o mały włos trafiłabym na stos! Teraz wzięto sie za Ciebie-uważaj na kobiety z kwiatkami.Buziaki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum