Dzis sie zaczął czwarty dzien serwatkowy i narazie NIC no ale moze jeszcze potrzeba czasu jak sie człowiek spieszy to sie diabeł cieszy. A wiec pozostaje dalej cierpliwie pic i czekac
ja pije serwatke już 5 dzień i melduję, że bardzo poprawił mi sie wygląd moich paznokci i skóry (jędrność i głdkość)
z paznokciami miałam zawsze kłopot, były miękki i sie rozdwajały
teraz już tego nie ma
jedna lekarka powiedziała mi, ze stan paznokci świadczy i okndycji naszego organizmu, więc.... pijmy serwatkę!!!
juz sie pogubilem ile dni pije, ale bedzie zz 10 spokojnie, chyba 4 baniak juz leci czyli 20 litrow...
wciagam to normalnie jak wode i to naprawde dziala. Od tygodnia wogole nie smaruje glowy, czy twarzy to rekord od wieluuu lat U MNIE TO NAPRAWDE DZIALA!!!!!!
ale mam takie pytanie:
Czy organizm moze sie przyzwyczaic doi tej serwatki i juz nie reagowac tak dobrze, a co gorsza czy moze wogole przestac dzialac ??
_________________ "Czy świat się wiele zmieni gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy wku....ni?"
Wiesz generalnie mówią ze organizm jest w stanie do wszystkiego sie przyzwyczaic:( wiec podejrzewam ze do serwatki tez ,niestety ,no a wtedy moze sie okazac ze przestanie działac ale nioe ma co myslec o najgorszym .Pij dalej i na zdrowie
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 7:20 pm
Mam takie pytanko, czy pił ktoś SERWATKE z proszku? Ze względu że mam problemy ze znalezieniem w Warszawie mleczarni, piłbym to świnistwo z proszku! Czy to ma takie same działanie?
Serwatka w proszku - http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=120545318
_________________ Boże spraw żyby mi się tak chciało jak mi się nie chce!!!
Maciek proponuję pójśc na jakiś bazarek (ja np. zamawiałam na Pradze Północ), tam przyjeżdżają ludzie z twarogiem i oni mają dostęp do serwatki. Sproszkowana jest do przyrostu masy mięśniowej i na pewno nie ma takich właściwości jak z produkcji twarogu. Możesz spróbować w sklepie ze zdrową żywnością w Ursusie na ul. Rakietników 23, tam podobno na zamówienie mogliby sprowadzać serwatkę do sklepu - oto numer: 867-63-65 lub 509-624-552
serwatke mozna smialo zrobic samemu .....wystarczy kupić mleko w woreczku 3.2% tluszczu , wlać do szklanego naczynia , postawic w ciepłym miejscu i na drugi dzień gotowe. Z litra mleka wychodzi mi ok 600ml. czystej serwatki , wiem ze nie kazdemy sie chce to robic ale przynajmniej mam pewnosć że to czysta niczym nie rozcięczana serwatka a i serek jest przy okazji
próbuje z tą serwatką juz tydzien i musze przyznac ze troche zbladło, rzuciłem kawe, fajki, nawet herbate, tylko serwatka, jogurty i takie bezpieczniejsze jedzenie, zobaczymy jak sie dalej sprawa rozwinie, mam jeszcze nadzieje złapac troche slonca w to lato
_________________ oprócz błękitnego nieba... tylko muzyki i fajnych imprez mi potrzeba
pije serwatke od soboty ...cudow nie widze i cos mi sie wydaje ze ich nie bedzie ... a wlasnie...w jakich porcjach trzeba to spozywac ...ile razy dziennie ??
_________________ "Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare"
ragga-rap
Ja mu narazie podaje litr dziennie w dwóch porcjach do sniadanka i kolacji, ale jak powinno byc to nie wiem też czekam az moze ktoś cos podpowie. A moze ktos próbował również jednoczesnie okladów z serwatki??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum