Witam mam pytanko, czy ktoś stosował chlorek wapnia na odbarwienia spowodowane cygnoliną. Czy to jest bezpieczne? Jak to stosować?
Z góry wielkie dzięki, Paweł.
nie opalaja tylko zapobiegaja nawrotu choroby ale powiem ci tak ze ja dwa tyg temu lezałem w szpitalu na łuszczycę mam pełno centków one same zejdą nie przejmuj się pamietaj o natłuszczaniu skóry po kapieli musisz sie z tym pogodzic ta chorobe zaleczymy ale nie wyleczymy zobacz ja dwa tyg temu wyszedłem ze szpitala w olsztynie i znowu mam nawrot choroby głowa do góry skóra sie zregenerujenie stosuj nic wbrew sobie jesli nie jestes pewien mamy wrarzliwą skóre pamietaj o tym
Ja w październiku miałem najgorszy okres swojej łuszczycy.
Ale nie jest już źle (zostało na nogach i na łokciach; tors i plecy eleganckie)
Plamy, wiem że znikną, ale zależałoby mi żeby zniknęły szybciej trochę jeżeli jest taka możliwość oczywiście.
Życzę Ci jak najszybszego zaleczenia.
Ostatnio zmieniony przez Pawel121 Sro Gru 23, 2009 7:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam ostry wysyp mam kropki dosłownie wszedzie.....na rekach zaczynaja mi sie zlewac i boli....Jak długo te plamy Ci schodziły ? Stan ostry mam od 3 tyg.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum