Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Świąteczne pogaduchy
Autor Wiadomość
kaśka69 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 10:14 pm   

Krysiu, mam propozyję:
ja Ci mieszkanko wypucuję, Heniutka i Tygrysek pogotują a Ty nam pieknie pośpiewasz.
Może być ? :lol:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 10:15 pm   

krysiu..to moze i ja cos ci ,,zrobie,,? :oops: :oops: :lol:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 10:28 pm   

stary luszczyku mysle ze dla ciebie by szater znalazla calkiem odpowiednie zajecie ;)

szater 

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 7:50 am   

tygryska napisał/a:
stary luszczyku mysle ze dla ciebie by szater znalazla calkiem odpowiednie zajecie ;)

Niestety nie mam kominka :sad: A ksieciunio tak pieknie rabie drewno :roll: psem sie nie zajmie bo by go ze swojej wysokosci nie dostrzegl(on ma pięknego,wielkiego psa a mój ratlerek?- z wys.180 + pare centymetrów mało widoczny :wink: )Piękny księciunio i Szpetna Stara Czarownica?Posłuchamy Bułata Okudzawy...

Kaia nie ma sprawy,zawsze chętnie witam gosci,nic nawet nie muszą robic.Zapraszam :mrgreen: Żeby sie jeszcze udało przywiesc mojego najwiekszego skarba Beatke!To już pełnia szczęscia :mrgreen: (swoją drogą to z Poznania rzut beretem!)

szater 

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 11:28 am   

stary luszczyk napisał/a:
krysiu..to moze i ja cos ci ,,zrobie,,? :oops: :oops: :lol:

Jakis przepisik ,własny,sprawdzony ,w tajemnicy rodzinnej przekazywany-ten to by nam sie też przydał :roll:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 4:07 pm   

Dobra nie było mnie jeden dzień :oops: i tak od razu rozdysponować moją osobę? :shock:
Ja w zimę nigdzie nie wyruszam- zrozumiano.W zimę to sterta książeczek,kocyk,podusia i ewentualnie spacerek,to są moje preferencje.Ale jak już ktoś mądry powiedział"świat to globalna wioska"to-kto wie kto wie?

A tak w kwestii formalnej-Szater- a Ty to jakąś imprezkę huczną szykujesz,że tak ludziów spraszasz i przepisów szukasz :mrgreen: Ostre balety się szykują i chcesz zabłysnąć...gwiazdo? :lol: :lol: :lol: Mów nie krępuj się-tu sami swoi :cool:

szater 

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 7:07 pm   

Ano w święta jak to zwykle,wigilia u tesciowej(ale wioze wszyćko swoje,bo moje przedłużacze słabo żarte)potem reszta w domku,29 rocznica slubu,jacyś kolędnicy pewnie sie trafia.Za to Sylwester w tym roku to nie Tradycyjna-Biała Sala ale duparyża sie wybieram :razz: :lol: :!:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 7:11 pm   

wooooow szater bedziesz sie w paryzu bawila? :) :) :) gratulacje :) i zamawiam relacje potem :>

szater 

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 8:05 pm   

Kocie ,mój kocie,gdyby to o PARYZ chodziło..... :razz:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 8:45 pm   

To nie można tak po lucku napisać?Potem człek musi kombinować-ostrzegać czy niech jedzie na żywioł :lol: ?w sensie Paryża oczywiście.

Dobra kłopot mam :evil: pomocy potrzebuję.No bo co ja mam z choinką zrobić,jak tego młodego wariata w domu mam(mówię o 4 miesięcznym labradorze) :roll: jak choinka ma być zamknięta w pokoju to na co mi choinka?Do sufitu ją czy jak?Pokumajcie troszku w nocy,jak nie będziecie mogli spać i dajcie jakąś myśl :???:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 10:27 pm   

henia ja mam w domu dwie kotki... teraz to one sa juz dorosle tak ze nawet na drutach moge robic ;) ale jak byly male to stosowalam takie cos.. hm.. taka choinke w ksztalcie prawie kuli - robilam sama z galazek i przywieszalam do zyrandola (bo tam nie wlazly chociaz probowaly) wiec ogolnie cos wiszacego - moze na scianie masz hak jakis? to mozna zrobic taka wiszaca polchoinke... ;)
jak sie ma mlodego zwierzaka to normalna stojaca choinka raczej nie wchodzi w gre...
kolezanka kupila plastikowe bombki zeby kot (mlody) jej nie potlukl.. nie potlukl faktycznie ale... pozabieral z choinki i pochowal gdzies po katach ;)

iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 11:03 pm   

choinkę koniecznie przywiązać.Ja nie mam wprawdzie kotka a piesek już poważny/8 lat/ to i tak wiążę.Do rurki od kaloryfera.Chyba to już nawyk.

szater 

Wysłany: Czw Gru 17, 2009 8:40 am   

jas_17 napisał/a:
To nie można tak po lucku napisać?Potem człek musi kombinować-ostrzegać czy niech jedzie na żywioł :lol: ?w sensie Paryża oczywiście.

Dobra kłopot mam :evil: pomocy potrzebuję.No bo co ja mam z choinką zrobić,jak tego młodego wariata w domu mam(mówię o 4 miesięcznym labradorze) :roll: jak choinka ma być zamknięta w pokoju to na co mi choinka?Do sufitu ją czy jak?Pokumajcie troszku w nocy,jak nie będziecie mogli spać i dajcie jakąś myśl :???:

Heniutek podział na sylaby,wyjasnia wątpliwosci.Co do Paryza to w tym roku też chcę pojechac(w sensie że już raz chciałam :lol: )
Co do szanownego psiaka to w wieku 4miesięcy to już powinien przejsc nauczanie początkowe(nie rusz,siad,miejsce).Labradory to bardzo łagodne psiaki(nie mylic z posłuszne :lol: )Jak znam życie odpowiednio wytrenuje swoją pańcie i tak zrobi jak będzie chciał :roll: Kochanie masz wybór:przywiązac do sufitu,postawic na szafce,zrezygnowac z choinki-może większy stroik,postawic normalnie i czekac co sie będzie działo(może on ma gdzies twoją choinke,tu też niebezpieczeństwo bo potraktuje ją jak drzewko w parku :mrgreen: )Na pocieszenie dodam:Cokolwiek uczynisz,będziesz żałować-tak mówili mędrcy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Gru 17, 2009 9:50 am   

Dzięki,dziewczyny za myśli :lol: Ja chyba próbę generalną najpierw zrobię i zobaczę co będzie? jak pstro-to pozostaje kombinować a nie lubię tego :twisted: Chociaż wielkie kwiaty stojące na podłodze,czy zwisające zostały przez malucha zostawione w spokoju :mrgreen:
Krysiaczku tylko nie z filozofami z rana i przy takiej pogodzie plisss :lol: :lol:
Przez tę choinkę to zupełnie minęłam tę rocznicę Twoją-29 latek?to jest czego gratulować-1 czy 2 dzień świąt ? :mrgreen: A tak w ogóle jak masz takich niejadków to Ty nic nie kombinuj-się narobisz i kto to później zje? :razz: Taki rewolucje to tylko na duże imprezki-zawsze znajdzie się ktoś komu te nowe posmakuje :lol: :lol: :lol:

szater 

Wysłany: Czw Gru 17, 2009 10:12 am   

Pogoda super-pada śnieg(lub coś na jego podobieństwo :razz: ) i jest mróz.Niektórzy muszą do pracy posuwac bo praca nie do kazdego przychodzi :lol: Rocznice mamy w pierwszy dzień świąt(jak dobrze pamiętam :roll: )Jacyś kolędnicy sie pojawią to zjedzą co te moje nie wcisną :razz: .Daj spokój temu psu,niech sobie chociaż on spokojnie przeżyje ten zwariowany okres przed i świateczny.Postaw tę choinkę bez ubierania i niech sie z nią zapozna jak jej nie o...e to ją zaakceptuje :lol: :lol: :lol:

Odpowiedz do tematu