Etam ciacho. Zaczerwieniłem się jak burak i łuski mi opadły na klawiaturę z wrazenia.
Dziękuje. A tak powaznie to dlaczego nikt nie zagląda tu od 2 lat? Przeciez Lublin to samozwańcza Stolica Biedronek.
_________________ codziennie rano budze sie przystojniejszy ale dzisiaj to już k..wa przesadziłem
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 7:02 pm
rabatek napisał/a:
Etam ciacho. Zaczerwieniłem się jak burak i łuski mi opadły na klawiaturę z wrazenia.
Dziękuje. A tak powaznie to dlaczego nikt nie zagląda tu od 2 lat? Przeciez Lublin to samozwańcza Stolica Biedronek.
Rabatku,Puchatku-wiem co pisze,widziałam na własne oczy.Takiego tańca,takiego sokolego wzroku,takich silnych ramion sie nie zapomina(jeszcze w moim wieku )
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 7:45 pm
[quote="rabatek"]A witam Serdecznie.
Co słychać w wielkim świecie? Bardzo mi miło.[/quote
Generał często Cię wspomina
Mamy juz załatwiona strzelnice,teraz tylko jakis zlocik zorganizujemy,blizej lata.
Mam nadzieję ze Czarny Baca omija Cie szerokim łukiem.
Dobrze ze jestes Andrzejku pomozesz agitowac ludzi ,przekonywac jak super jest na spotkaniach.A kto jak kto ale Ty najlepsze ciacho mozesz zdzialac duzo.Fajnie że tu tez jestes Tutaj bardziej rozrywkowo( bo nie ma kontroli to Wiedzmy,Ksieciunie.Heniutki i Kocice szaleja)
Myślę że trzeba zrobic spotkanie i zaprosić Czarnego Bacę i Majeranka
Jak będe jechał do Zielonej to dam ci znac i poczytamy jakieś książeczki.
Pozdrów Generała
_________________ codziennie rano budze sie przystojniejszy ale dzisiaj to już k..wa przesadziłem
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 8:34 pm
rabatek napisał/a:
Myślę że trzeba zrobic spotkanie i zaprosić Czarnego Bacę i Majeranka
Jak będe jechał do Zielonej to dam ci znac i poczytamy jakieś książeczki.
Pozdrów Generała
Wiem i z niecierpliwoscią czekamy na Ciebie!
Rumianek [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 3:21 pm
Jeszcze jedna biedronka lubelska dobiła
No, no.... Same znajome twarze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum