Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 12:43 pm
Dareczku z okazji Imienin-zdrówka,pomyślnosci,słonka na co dzień,dużo Miłosci,pociechy z dzieciatka i oby ta Pani Ł co sie do Ciebie przykleiła odeszła w siną dal.Buziaki Ci przesyłam!Krysia
Darku, ja rowniez dolączam sie do zyczen. Zycze Ci spelnienia marzen i wszystkich planow. Szczescia rodzinnego i zeby choroba chociaz przez jakis czas dala Ci wytchnienie. W prezencie ode mnie piosenka
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 8:28 pm
jas_17 napisał/a:
"Kucharzu" całusa w czółko i cieplutkie myśli w Twoja stronę przesyłam
No na szczęście twój całus doleciał, bo chcialem już składać reklamacje - dziękuję bardzo
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 9:27 am Życzenia
Kochani-wcześnie-ale nie będę miała netu-składam Wam wszystkim jak najserdeczniejsze życzenia Świąteczne i Noworoczne.Było wielką przyjemnością dla mnie poznać Was choć troszeczkę.Sobie i wszystkim tu zaglądającym-nauczycielom i uczniom,życzę przede wszystkim siły do walki a przy tym uśmiechu na buziakach Naszych.Do zobaczenia w 2010 -mam taką nadzieję.Henia
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 9:55 am
Kasieńko69- jeżeli już skonczyłaś imprezować ,przyjmij proszę wraz ze swoim Połówkiem, serdeczne życzenia z okazji Waszego Święta Życzę dalszych lat pomyślnej współpracy Waszej.Henia
Aha, jak tort?
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 3:12 pm
Z okazji Walentynek Księciuniowi mojemu,wrednemu i kochanemu gorące jak piekło,piekące jak żar ze stosu buziaki,tudzież żelazne-łamiące kosci usciski przesyła Wierna Czarownica o gołębim sercu :twisted:
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 8:31 am
Mojej kochanej Beatce z okazji imienin:
Jesteś jak oddech ziemi,
zroszony rannym deszczem.
Jesteś słońca promieniem,
który świeci mi wszędzie.
Jesteś jak słowik, który
co dzień do mnie przylatuje
Jesteś...!
I za to ci dziękuję.
Sciskam mocno i buziaki przesylam;Krysia
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 11:14 pm
Krysieńko, pieknie dziekuję za pamięć i tak piekne zyczenia . Pozdrawiam cieplutko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum