skoro czaisz sie na cos podobnego to "powiem " Ci ze napisalem do nich maila ...a oni odpisali...........................
Szanowny Panie,Cena lampy Medisun 80 wynosi 950,00 PLN BRUTTOMożna także zakupić walizkę do przechowywania lampy - 60,00 PLN BRUTTO i google ochronne w cenie 191,00 PLN BRUTTOW komplecie z lampą Medisun 80 znajdują się:- zegar elektroniczny- okulary ochronne dla pacjenta- instrukcja obsługi wraz z planem terapii zawierającym informacje o czasie i częstotliwości naświetlań w przypadku leczenia łuszczycy skóry głowy, łuszczycy miejsc na całym ciele oraz bielactwa.- tabela obliczeniowa (J/cm2)Lampę wysyłamy pocztą bez dodatkowych kosztów.Forma płatności: za pobraniemCzas realizacji: 1-2 dniOkres gwarancji: 36 miesięcyWyrób posiada CEIstnieje także możliwość zakupu lampy w systemie ratalnym, raty mogą być rozłożone nawet do 24 miesięcy.W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości proszę o kontakt z naszym biurem w Krakowie.Z poważaniem Optimed, Małgorzata Chowaniec
_________________ "Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare"
ragga-rap
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 11:10 am Lampa UV "medisun 80" ??!!
Witam
Jeśli jest ktoś zaiteresowany to mam do sprzedania lampę "medisun 80" za połowę ceny nowej. Lampa kupiona w firmie OPTIMED używana około miesiąca . Łączny czas użytkowania to ok. 2 godzin .Jest w idealnym stanie z pełnym wyposażeniem.
Pozdrawiam
Walcze z łuszczycą prawie 20 lat raczej z mizernym skutkiem. Nie powiem że przetestowałem wszystko bo na codzienne taplanie się w maściach jestem za leniwy.
Tak naprawdę to pomagają mi dwie rzeczy :cygnolina którą wypalam wszystko w zasięgu wzroku gdy jest naprawdę żle lub słoneczko ,czyli UVB. Z tą myślą kupiłem lampę madisum 80 ale okazało się że dla mnie to za mały kaliber i przymierzam się do czegoś większego. Osiemdziesiątka jest dobra na głowę i małe plamki, na większe zmiany skórne potrzeba więcej mocy.Chodziłem na taką terapie i pomyślałem że najlepiej byłoby mieć taką dużą lampę w domu , może uda mi się taką kupić . A jak nie to pozostanie droższy wariant dwa razy w roku wakacje w ciepłych krajach
Albert póżno trafiłeś na forum witam -niewielu nas jest z okolic Zielonej Góry.Zajrzyj też na forum www.luszczyca.org.pl(przepraszam jesteś tam zarejstrowany dłużej niż ja tylko nie aktywny)
pozdrawiam Danuta
Danusiu jestem raczej namiętnym czytelnikiem ,między innymi także twoich postów.
Może wreszcie urodzi się jakieś spotkanie bo narazie idzie z oporami , a przecież jest nas kilka osób , chyba że większoś woli schować się za monitorem.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum