Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
20 lat z luszczyca, od tygodnia żonaty :)
Autor Wiadomość
sirpatrick

Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 10:34 pm   20 lat z luszczyca, od tygodnia żonaty :)

Witam!
Pojawiłem się na tym forum, głównie dzieki tematowi o serwatce i za ten temat wlasnie jestem wam wdzieczny!! Naprawde mi pomogla, na wlasnym slubie, weselu, poprawinach, i przez cale tygodnie przed, az po dzien dzisiejszy nie pojawila sie moja "kochana" pani Ł. :P A wiadomo alkohol lał sie strumieniami!! (W czwartek wytrzezwialem :P )
We wtorek pojechalem do mleczarni podziekowac za ten cudowny eliksir szampanem i ciastem weselnym, oj bylo zamieszanie na portierni i wesolo bylo... Tak wiec jeszcze raz dzieki za to ze ten najwazniejszy (jak dotad) dzien w moim zyciu byl po prostu perfekcyjny... A co!! Powiem wiecej, byl definicją perfekcji... szczescia, milosci, radosci, łez wzruszen itp... itd... 9wiem ze jestem najmniej obiektywna osoba by oceniac ten dzien), ale wiem tez, ze luszczyca nie byla wstanie popsuc mi tego dnia, nawet gdyby sie pojawila, ale gdyby jednak byla byloby to 90% z tej perfekcji, a takto bylo 120% I za to wszystkim wam serdeczne: "BÓG ZAPŁAĆ!!"

Teraz pakuje graty, ukladam grafik imprez pozegnalnych we wrocku, turq i koninie, a 19 pazdziernika kierunek Huston, Texas, USA... zobaczymy jak w texasiie latwo zalatwic serwatke :P
jeszcze raz dzieki

Pawel 
Administrator

Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 10:39 pm   

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i powodzenia za oceanem :) :!:
Dziś jest dobry dzień, same dobre wiadomości :)
Tak apropo to ja własnie tez testuje serwatke, mam przed sobą kolejną dzis szklanke i tez widze ze jest lepiej :) Raz na kilka dni doświetlam się troszkę kwarcóweczką.

ps. Jeśli niebedziesz mógł kupic serwatki to mozesz zrobic sam, najlepiej naturalne mleko postaw na 2-3 dni w ciepłym miejscu i gotowe :)

Kucka 
Wariatka :P

Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 11:06 am   

No sirpatrick :P ja ci jush przed wyjazdem skladałam zyczenia :D ale jeszcze rraz wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia !!!!!! :D :D :D Ale patrzcie jaki ten swiat jest dziwny :P On sie w sobote około godziny 23 bawił w najlepsze na swoim weselu a ja obgryzałam pazury ze stresu i wiozłam tescia do szpitala ( złamana prawa ręka ;/ ) :D miałam mozliwosc picia serwatki.. takiej z krowiego mleka prosto od krowy ale sie nie skusiłam :P :P :P

Scorpix 
Ziomeczek

Wysłany: Sob Wrz 30, 2006 11:54 pm   

Szczerze współczuje :D ;P :P :P

i polecam

http://www.koszulki.com/c...=&lang=pl&ppts=

;)

Odpowiedz do tematu