czesc mam 20 lat studiuje w poznaniu od okolo 6 wiosen moja towarzyszka zycia jest "wiadomo kto..."
ale dopiero ostatnio zaczelam odkrywac internetowy swiatek naszej pokropkowanej społeczności wiec witam was wszystkich serdecznie muchomorki:) pozdrawiam
witamy biscuit w naszej malej rodzince :):)
gosia ...pisz normalnie to co ci siedzi na jezyku , pytaj o wszystko , i dziel sie z nami swoja wiedza :):):)
Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników forum .Na łuszczycę choruję od 17 roku życia kiedy to podczas chemioterapii na mojej skórze pojawiły się wszędzie swędzące,łuszczące się zaczerwienione zmiany.Niestety,od razu miałam wysyp uogólniony,który leczyłam bardzo długo.Teraz jednak zmian mam niewiele.Najwięcej na głowie i stałe na łokciach.Studiuję w Poznaniu i prowadzę całkiem normalne życie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum