jak ktoś ma taką chęc to proponuje pokazać troszke swoich zdjęc ja tam nie mam jakiś problemow ze wstydzeniem sie i moge sie pokazac a co niech wiedza ze takowa Kucajka istnieje
Tam= tak* Pomyliłam sie Przecież masz przycisk zmień nie musisz pisac noweg postu zeby poprawić jedną literkę:) spróbuj , w poprzednim poscie kliknij zmien w prawym górnym rogu, popraw post, a przy tym poscie kliknij krzyżyk w prawym górnym rogu
Paweł
dzieki Kucka, daro - pokazuj sie pokazuj, moze i ja zrobie kilka fotek jak sie podlecze:D
i wiecie co? podoba mi sie pomysl ze zdjeciami, moze to tez jakis krok do ozdrowienia:D
calusy!!
_________________ our souls are like a dragons....dragons on fire...
Hehehe No to czekamy na zdjecie Niech kazdy coś wrzuci moze kiedys spotkamy sie na ulicy, przechodzac koło siebei
P.S Swoją drogą w avatarku jest moje swieże zdjecie ( jakby ktoś chciał mnie na ulicy zaczepić : D )
P.S 1 - Postanowiłam ze wrzuce jedno zdjęcie z wesela...bo jeszce potem usłysze ze robie sie na autorytet czy cos Poprostu nie mam nic przeciwko byciu na zdjęciach i lubie sie dzielić z innymi tymi zdjęciami ( tu chciałam dodać ze chodzi mi głowie o przyjacioł bo nie rozdaje swoich zdjec nie wiadomo gdzie i komu ) a ze jestescie moimi przyjaciołmi (wirtualnymi )
Za to mnie przekonać do zrobienia zdjęcia graniczy z cudem , znam moze 3 osoby w zyciu którym na to pozwoliłam ale moze jednak przemysle wrzucenie swojej fotki kiedyś trzeba sie przełamać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum