Jeśli ktoś od dawna poszukuje tego świetnego szamponu , to dostępny jest na allegro.
Pozdrawiam.
enis Gość
Wysłany: Pią Lis 13, 2009 7:13 pm
Szampon należy stosować dwa razy w tygodniu przez pierwsze dwa tygodnie , a następnie raz w tygodniu przez następne dwa tygodnie. Po tym pierwszym cyklu leczenia , nie należy stosować częściej niż jest to niezbędne. Szampon należy dokładnie wmasować w skórę głowy , tworząc pianę.Pozostawić na włosach na ok. 5 min. Dokładnie spłukać.
jankar Gość
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 12:48 pm
Stosowałam ten szampon i muszę przyznać, że do dnia dzisiejszego mam czystą głowę.Rewelacja:). Kupowałam w Austrii bo w Polsce nie do dostania.Apteki posiadaja jedynie Selsun Blue ale to zupełnie inny szampon
aga Gość
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 3:08 pm
Jeśli ktoś poszukuje szamponu SELSUN 2.5% , proszę o kontakt na adres: agata0007@interia.eu
posiadam kilka opakowań szamponu Selsun 2,5 % firmy Chattem (150 ml). Myślę, że opinie na jego temat forumowicze już poznali, więc nie będę się rozpisywał i powtarzał tego co w innych wątkach już było.
przywiozłam z Angli szampony SELSUN 2.5% 150 ml i sprzedaje je na allegro pod nickiem aniam885, lub taniej przez tablicę (te same szampony, taniej by nie robić konkurencji na allegro innym osobom). Z tego co widzę mam najtaniej, ktoś obniżył też do mojej ceny.
Polecam serdecznie każdemu kto wie, że warto go używać oraz tym którzy chcą spróbować. Na mnie działa, dlatego go sprzedaję, żeby pomógł komuś jeszcze.
Nie czytajcie tych bzdur, żeby stosować tylko 2 razy przez pierwsze dwa tygodnie i potem nie.
On nie jest zabójcą, skutkuje tylko gdy się go regulanie stosuje. po 4 razach nie pomoże tak jak będziesz go stosować do konca butelki 1-2 razy w tygodniu.
Lepiej pytajcie tych co go stosują regulanie a nie tylko sprzedają.
Pozatym on nie słuzy do mycia włosów tylko skóry głowy pokrytej łuszczycą, jakby przy długich włosach miałabyś myć nim, by ci starczył na 4 mycia. Jest bardzo wydajny, wcierasz tylko w łuszczyce a reszte włosów myjesz normalnym szamponem.
Poczytajcie o nim tutaj, sprzedaje je osoba, która stosuje go, a nie zarabia na nim jak jakieś apteki polskie bez uprawnien do ich sprzedawania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum