z ankiety wyszlo, ze 7% osob jest poza granica naszej kochanej Polski;
wpisujcie sie kto gdzie jest:)
moze sie okazac, ze jestesmy bardzo blisko siebie, w przenosni oczywiscie:)
ja jestem w Holandii, w miasteczku Zaandam/tj. 12min od stolicy:)/
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
To ja podrzuce statystyki forum dotyczące użytkowników z zagranicy:
Jak widać nie jest ich tak mało (w porównaniu do dotychczasowej liczby użytkowników zarejestrowanych) a z tych osób zarejestrowane są tylko 2:
ten 1 użytkownik z Cypru to viverna a drugi zarejestrowany użytkownik z zagranicy to Wiolusia z Holandii
dziekuje
widze, ze dbasz o swoich uzytkownikow; to mile z Twojej strony
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
Wysłany: Sob Sie 05, 2006 12:29 pm
Hej!
Dziękuję za miłe przywitanie. Chyba jestem tą jedyną ze Szwecji, która chętnie będzie do Was zaglądać. Takie przyjaźnie jak w Polsce są tu niespotykane. Tymbardziej pozdrawiam Was serdecznie i życzę uśmiechów na buziach
/F.Nietzsche/
Pawel wie wszystko i wszystko widzi;)
milcze troche i glupio mi, ale sie nazbieralo troche spraw do pozalatwiania - np. jestem juz oficjalna obywatelka Cypru:) i wciaz walcze z cypryjskimi robotnikami co malowac nie umieja.
poza tym odkrylam kolejna metode walki z l, ale nie wiem jeszcze jak dziala - jak zadziala to powiem !!!
odezwe sie soon
_________________ our souls are like a dragons....dragons on fire...
no to gratuluje; moja siostra jest w Grecji; czy na Cyprze tez jest tak niebezpiecznie jak w Grecji? Moja siostra nie moze sama wyjsc wieczorem z domu na spacer chociazby bo sie boi, dlatego w przyszlym miesiacu przyjezdza do mnie nareszcie bede miala jakas blizsza osobko kolo siebie
/F.Nietzsche/
Cypr jest nieporownywalnie bezpieczniejszy, auta i mieszkania zostawiamy wciaz niezamkniete i gdyby nie rosjanie, im podobni i niestety rowniez rodacy, to moznaby smialo powiedziec, ze to najbezpieczniejsze miejsce na ziemi. ale jezyk niemal ten sam i kultura i kuchnia:)tylko Grecja piekniejsza....
_________________ our souls are like a dragons....dragons on fire...
hmm... zawsze bylam kiepska z gefy ; mozesz napisac bardziej ogolnie skad slesz pozdrowienia, czyli napisac panstwo?
/F.Nietzsche/
aha takie buty:P juz myslalam, ze moze cos blizej mnie, ale coz chyba nie jestem szczesciara:)
/F.Nietzsche/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum