no i tak trzymaj kobieto... to ze mamy luszczyce nie oznacza iz powinnismy podporzadkowywac jej cale nasze zycie ze musimy roskladac na drobne czasteczki caly nasz organizm..roztrzasac kazdy organ..kazda czasteczke..bo dojdziemy do tego iz luszczyca bedze decydowac o nas..nie my o niej..ci ktorzy spedzaja 3/4 dnia na szukaniu i rozpaczliwym roztrzasaniu wszystkich danych sa strasznie skrzywdzeni.. a w konsekwencji i tak do niczego nie dojda..a dlaczego?..a dlatego ze luszczyca u swych podstaw jak kazda inna choroba ma nasza psychike.. i to jak do niej podchodzimy..jak o niej myslimy..i ile o niej myslimy odbija sie na jej intesywnosci..takie jest moje zdanie,,choc jak widze ..co niektorzy z nas chcieliby najchetniej uzyskac doktoraty z luszczycy i jej wplywie na najdrobniejsze komorki naszego ciala
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
przez 20 lat też tak myślałem aż do momentu kiedy ostatnio umarła babeczką którą znaałem a miała bardzo zaawansowaną łuszczycę skóry oraz stawową - zmarła na powikłania.
Stąd chyba się trochę zastanowiłem nad swoją chorobą.
Ty nie musisz ja nikogo nie zmuszam, ale swoim nastawieniem nie próbuj dezawułować i ośmieszać tego co ktoś pisze bo to tylko źle świadczy o twoim nastawieniu do ludzi.
I faktycznie albo jesteś bardzo stary łuszczyk albo zwyczajny forumowy cynik.
hmm..sadze iz nie powinienem odpisywac takiemu ignorantowi ..ale ..jeszcze tym razem... takich ,,doktorantow,, jak ty..bylo tu juz sporo.. skonczyli jak skonczyli..i kij im w oko..zapewne skonczysz tak samo..dla mnie jestes tylko literka....i nie mozesz zrozumiec jednej podstawowej rzeczy...iz dla przecietnego luszczyka wielkie G.... warte sa te wszystkie madrosci( w wiekszosci malo zrozumiale i pisane skrotmi) ktore sciagasz z googli ..dla na s licza sie konkrety..specyfiki ktore nam pomoga..ulge przyniosa.. sprawdzone sposoby ..ale nie takie ktore ktos zaczerpnie z internetu..lecz te ktore sa wyprobowane..i o to mi chodzi..a pisac to ty sobie mozesz co chcesz,..wszak wolny to kraj ..i portal dla wszystkich
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Widzę że popełniłem duży błąd zaczynając pisać na tym forum , bo nie mam gotowego lekarstwa na łuszczycę , dla tych co oczekują od innych tylko tego jednego. Może dlatego tak mało osób tu pisuje a ci co zaczęli szybko przestali. Niestety widzę że każde forum ma swojego trolla co to każdemu chce dokopać ( sądząc po postach które sobie przejrzałem )
także ostrzegam - jeśli nie macie gotowego lekarstwa dla wymagających i wyniszczonych łuszczycą - lepiej tu nie pisujcie. Tu łuszczycy się odstresowują.
Vorden, wszyscy doskonale wiedzą , że nie ma cudownego leku na łuszczycę, a tutaj są ludzie którzy wzajemnie się wspierają, dodaja otuchy innym i przekazują swoje doświadczenia. Mnie osobiście bardzo pomogli, czego nie zrobili lekarze.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 4:52 pm
Vorden mimo tych wszystkich umiejętności,którymi tak tu się chełpisz,zawiódł Cię brak opanowania podstawowej- czytanie ze zrozumieniem.
Widzisz odstresowanie łuszczyka wcale nie jest taką łatwą sprawą-wbrew pozorom.Opanowanie stresu to połowa sukcesu w walce z panią ł.Oczywiście moim skromnym zdaniem.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 5:33 pm
A już sie cieszyłam że przyszedł nowy mądry wujek Vorden-bedzie miło,Czarownica sie podszkoli a tu wyszło jak wyszło:wujek poopierniczał wszystkich ,zabrał d..e w trok i zniknąl.Posiadanie wiedzy niczemy nie służy,trzeba jeszcze umiec ją przekazac i wykazac sie ogromną dozą tolerancji i cierpliwosci-uczyc nie jest łatwo
Ale dlaczego zaraz zawinął dupę w troki . Po prostu stara czacha mnie wkurza i tyle . Bo jeśli ktoś nie rozumie co jest napisane nie oznacza że może być cyniczny. Jeśli komuś sie wydawało że będę głaskał po główkach i użalał się nad sobą to się pomylił sromotnie. Można pisać o bzdurach w towarzystwie wzajemnej adoracji a można też o czymś innym. Macie tyle wątków no nie musicie się wyzłośliwiać właśnie na tym
co do umiejętności to za przeproszeniem o co chodzi , gdzie ja coś pisałem o umiejętnościach ???
sam na sobie testuje co mi się podoba i piszę dlaczego to robie. Nie podoba się - nie czytać
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 6:05 pm
A czemu to wujciowi tak nerwy puszczają? Stres powoduje nowe wysypy
Gdyby tak wujcio chciał byc ciutkę milszy to byloby wspaniale Kólka wzajemnej adoracji to tu nie ma,po prostu bardzo sie lubimy i szanujemy ale nikt nie pozwoli ci sie tak od razu głaskac po glowie! Musisz sie wykazac i zapracowac-usmiechnij sie wujciu!
No właśnie stres powoduje nowe wysypy. Może jest też tak że Stara czacha dba o wysoki poziom wrażeń na forum żeby mieć z kim pisać bo niedaj boże ktoś się wyleczy i czacha zostanie sam.
A może admin forum też dba o wysoki poziom stresu na forum bo to zwiększa ilość odsłon.
Tego nie wiem i prawdę mówiąc mam to gdzieś ...
jeszcze raz powtarzam : nie podoba się lub w treści występują słowa niezrozumiałe , nie podoba się stylistyka, za dużo przecinków, za dużo emotikonków to nie czytać tego wątku - nie musicie się męczyć
nastrój mam dobry no bo trudno żeby jakiś wirtualny użytkownik mi miał go psuć w realu
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 7:25 pm
Wujku najmilszy Vordenie!Ksieciunio ma wiecej zajec niz myslisz,łuszczyca i to forum to nie jest cel jego życia Nie pisz o nim tak brzydko bo Czarownice boli
Postaraj sie byc milszy wujku bo z tego co widze to jedyne wsparcie masz w Czarownicy,wszystkim innym juz fest podokuczałes
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 8:07 pm
A tam zaraz podokuczał Dopóki pisał człowiek pod nockiem Varden,który coś wyczytał,czegoś doświadczył i chciał się tym podzielić-było z kim pisać czy dyskutować.Sama Go zresztą do tego zachęcałam.
Od kiedy pisze "wirtualny byt",który na dodatek ma gdzieś co do niego "mówisz" po prostu nie ma sensu dalszy pobyt w tym wątku i tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum