Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Inne widzenie łuszczycy
Autor Wiadomość
zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Pon Sty 04, 2010 9:07 am   

Widzicie, nie chcecie ze mną pisać, nie uważacie tego za potrzebne, to ja też potrafię bez Was żyć i nie powieszę się.
Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.

Isztar 

Wysłany: Sro Sty 27, 2010 4:13 pm   

Pisz dalej Zbigu, ja chętnie poczytam Twoje mądrości.

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Sro Sty 27, 2010 11:18 pm   

Witaj Isztar. Niemało już ich napisałem. Dobrze, że Cię tu nikt jeszcze nie obszczekał i nie zbluzgał za takie słowa jakby życzliwości, o ile nie ironizujesz o tych moich mądrościach. Oni tu się babrali w swoim błocku, a jak poruszyłem temat innego widzenia łuszczycy, by im pomóc, to zamiast mi podziękować, najpierw pod wpływem tu jednego rej wodzącego mądrego inaczej pieniacza, jego tutejsza damska kamaryla i klaka posłusznie zaczęła mu wtórować, oraz wspólnie wymyślili bojkotowanie mnie.

Myślą, że są mi potrzebni do szczęścia. Mam miliony ciekawszych zainteresowań, niż użeranie się z tymi, co wolą żyć w ogłupieniu i cierpieć. Chcą żyć bezmyślnie, a jednocześnie mają nadzieje i oczekiwania, że medycy dostarczą im tanich medykamentów na uszczęśliwienie. Cóż, podzieliłem się z nimi moim doświadczeniem i interdyscyplinarną logiką i dałem im wybór, Mogą nie tylko darmo się uporać z tą właściwością skóry, lecz jednocześnie nabrać ponadludzkiej świadomości i wygrać życie.
Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.
Ostatnio zmieniony przez zbig62 Czw Sty 28, 2010 6:43 pm, w całości zmieniany 1 raz  

szater 

Wysłany: Czw Sty 28, 2010 8:46 am   

Widzisz biedny człowieczku jak łatwo Cie oszukac w całej tej Twojej madrosci? :lol:
Ktos założył fikcyjne konto aby drwic z Ciebie i pomimo,tego ze tak zapowiadasz nie potrzebujesz nas,cały czas węszysz i czekasz,moze uda sie cos napisac.Żal mi Ciebie,pomimo tego że tylko obrazasz,może gdybys wiecej serca i dobroci włożył w to co pisałes zamiast jadu ,przezwisk i chamstwa chetniej by cie ktos przeczytał.
TEMAT NADAL UWAZAMY ZA ZAMKNIĘTY :twisted:

Isztar 

Wysłany: Czw Sty 28, 2010 12:55 pm   

Drodzy Forumowicze, szczerze Wam się dziwie, że nie chcecie skorzystać z rad szlachetnego i mądrego Zbiga który pragnie Wam pomóc i naprowadzić na dobrą drogę. Powinniście być mu wdzięczni za to co dla Was robi, ale Wy tymczasem wolicie na niego szczekać i go opluwać. Nie wstyd Wam?

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Czw Sty 28, 2010 1:06 pm   

i jak to w zyciu bywa..glupi z glupim pomacac sie lubi..a jeszcze glupszy sam siebie maca i na pomoc idiote wzywa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Isztar 

Wysłany: Czw Sty 28, 2010 1:20 pm   

stary luszczyku, czemu zbaczasz z drogi HARMONII ŚWIATA I ŻYCIA?

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Czw Sty 28, 2010 1:36 pm   

ano..bo w swoim swiecie to ja wytyczam i harmonie. i porzadek..i nie trzeba mi zadnych debili do pomocy..najmocniej przepraszam jesli tym stwierdzeniem kogos urazilem :mrgreen: :mrgreen:

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Czw Sty 28, 2010 4:12 pm   

szater napisał/a:
Widzisz biedny człowieczku jak łatwo Cie oszukac w całej tej Twojej madrosci? :lol:
Ktos założył fikcyjne konto aby drwic z Ciebie i pomimo,tego ze tak zapowiadasz nie potrzebujesz nas,cały czas węszysz i czekasz,moze uda sie cos napisac.Żal mi Ciebie,pomimo tego że tylko obrazasz,może gdybys wiecej serca i dobroci włożył w to co pisałes zamiast jadu ,przezwisk i chamstwa chetniej by cie ktos przeczytał.
TEMAT NADAL UWAZAMY ZA ZAMKNIĘTY :twisted:

Szanowna Szater z kamaryli i klaki jednego tu takiego cymbała. Jak bym chciał, to mogę tu pisać choćby w moich "Komentarzach Wydarzeń Bieżących", ale po co mam to robić, jeśli nikt tu nie deklaruje, że interesują go moje opinie i komentarze. Mam ogrom zainteresowań i czas wypełniony bez reszty, że choćby doba trwała tysiąc godzin, nie nudziłbym się nawet przez minutę, i mogę bez Was tak samo dobrze żyć, jak żyłem dotąd, pomijając te 2-3 miesiące, gdy chciałem Wam pomóc. Swoje już tu powiedziałem i nie zależy mi, co wybierzecie.

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Czw Sty 28, 2010 4:19 pm   

Isztar napisał/a:
Pisz dalej Zbigu, ja chętnie poczytam Twoje mądrości.

Sorki, Isztar, że napisałem "nikt", ale miałem na myśli "nikt przed Tobą".

daro 

Wysłany: Czw Sty 28, 2010 6:01 pm   

A ja wam coś powiem - ta osoba z tym łabędziem w avatarze to jedna i ta sama osoba co ta z królikiem, czy nie zauważyliście jednego - te same słowa "szczekać", "opluwać" - to samo używa zbig i ten z łabędziem.
Mnie tam to nie kręci - każdy ma swój sposób, my się smarujemy maściami, bierzemy leki, żeby się choć troszkę zaleczyć a inni muszą się wygadać ;) , a być może to gadanie im pomaga

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Czw Sty 28, 2010 6:37 pm   

Mam nadzieję, Daro, że głowy byś nie dał za swe wiekopomne odkrycie, bo słyszałem, iż życie bez głowy rodzi wiele komplikacji.

daro 

Wysłany: Czw Sty 28, 2010 8:01 pm   

Wiesz wolałbym oddać głowę ale za to, żebym w końcu nie czytał bzdetów o uleczaniu świata, reklam o kosmetykach wyleczających łuszczycę, a raczej za to, że wkońcu ktoś napisze kiedyś - jest lek na WYLECZENIE łuszczycy. Poświęciłbym swoją głowę za lek na wyleczenie, ale ona wyleczyłaby wielu ludzi z tego schorzenia, jakim jest łuszczyca.
A wiesz poza tym mi jeszcze z karku ona nie spadła i jeszcze umiem pisać, myśleć, kochać, a przede wszystkim żyć i nie martwić się tą chorobą - więc chyba ze mną wszystko ok, gorzej jakbym codziennie myślał o czy tu polemizować co w tym świecie można zmienić i co naprawić. Jak ma on być zasrany niech będzie - trudno przystosuję się do tego, a jak mam żyć z kosmitami też będę żyć i nie chcę się zastanawiać co będzie z tym światem, bo g.... mnie to obchodzi. Najważniejsza jest rodzina, a co na tym świecie się dzieje, jakieś harmonie itp. mnie nie interesują
Niw wiem czy wiesz, ale w obozach koncentracyjnych "kto uratował jedno życie ten ratował cały świat" - oczywiście poświęcając swoje życie. Więc ja się poświęcę swoją głowę, a Ty wrescie daj nam lek na wyleczenie
Ostatnio zmieniony przez daro Czw Sty 28, 2010 8:02 pm, w całości zmieniany 1 raz  

daro 

Wysłany: Czw Sty 28, 2010 8:02 pm   

A czy ci Twoi kosmici, czy jak im tam mają głowy w ogóle, bo ja tam nie wiem o co biega

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Pią Sty 29, 2010 12:05 am   

W moim podpisie jest, Daro, proste, choć mądre sedno mojej recepty na zdrowie bez łusczycy, i wystarczająco już je uzasadniłem. Nie przejmuję się tymi, co nie myślą mnie słuchać.

Odpowiedz do tematu