Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Sól i błoto z morza marwego
Autor Wiadomość
stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pią Sty 29, 2010 2:54 pm   

posluchaj..glupia i bezmyslna dziewucho.. to nie jest tylko glupia luszczyca.. bo ta ,,glupia,, luszczyca skorna u sporej ilosci osob przechodzi w luszczyce wewnetrzna,,atakuje kazdy wewnetrzny narzad,, wchodzi w stawy..najpierw potrzebne beda ci kule..pozniej wozek..pozniej juz tylo jestes roslinka bez ruchu..a pozniej.. dopisz sobie sama...jak troche zmadrzejesz to poczytaj na tym forum co luszczyca potrafi z toba zrobic.wiec ..faktycznie..troszke pokory..nie zycze ci aby i ciebie to dopadlo..mlodas jeszcze i choc glupia to jednak zycie jeszcze przed toba..my w wiekszosci mamy juz to o czym ci pisze..wiec..wyluzuj..i albo wiecej szacunku..albo spadaj do piaskownicy..

myszeczka0love 
myszeczka0love

Wysłany: Pią Sty 29, 2010 3:10 pm   

Zważ troche na slowka panie "wychowany i doswiadczony"!!!!!!!!!!!Jak sie nie leczy odpowiednio to tak jest...ja tez potrafie byc nie mila i nie chce tego pokazac wiec glupi to moze ty jestes...bywaj

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Pią Sty 29, 2010 3:24 pm   

wiecie co, mnie się wydaje że to jakaś nowa odmiana łuszczycy niszczy komórki mózgowe OOOOOO MATKO ZAŁUSZCZYŁO JEJ MÓZG !!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: żeby tylko mnie ta nowa odmiana niedopadła :mrgreen:

ps.gdze moderator ZBANOWAĆ JĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Sty 29, 2010 3:31 pm   

brak moderatora ;) ale... zawsze mozna przestac ją zauwazać ;)

myszeczka0love 
myszeczka0love

Wysłany: Pią Sty 29, 2010 3:52 pm   

no tak wam juz nie ma co zluszczac sma sie zbanuj heh zal

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pią Sty 29, 2010 4:18 pm   

zostawcie to biedne zwierzatko..luszczyca ja bije..bieda ja bije..glupota ja bije.. a tera z jeszcze luszczyca jak mowicie mozg jej wygryza..ma dziewczyna za swoje juz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Pią Sty 29, 2010 5:40 pm   

Masz racje biedactwo :twisted: ale nieżle od wczoraj nawywijała nie, niezła jest coraz bardziej dochodze do wniosku że to wszystko specjalnie chciała się wyładować bo nieradzi sobie z panią ł. ale mimo tego życze wszystkiego jej dobrego niech się dziewczyna chowa zdrowo :mrgreen:

Ines9 
Najlepsze z natury

Wysłany: Pią Sty 29, 2010 6:50 pm   

A wiec łuszczyca może zaatakować narządy wewnętrzne?? Koniecznie musze o tym poczytac.Tak sobie mysle,że troche sie myliłam,sądząc,ze jak odniosłam 1sukces,to bedzie on trwał. Moja córka miała wysyp na całym ciele i tak fajnie jej pomogły kremy olejki szampony itd.... Zastanawiam się co bedzie dalej i co na to wpłynie.
Znam meżczyzne,który po slubie nie ma zmian łuszczycowych,jakby jemu pomogło bliskość,miłośc ukochanej.
A co do tej młodej dziewczyny z która tak sie tutaj kłócicie,to troche przykro. Mysle,że gdyby nie prowokacja,tak by nie odpowiedziała...

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Pią Sty 29, 2010 8:16 pm   

Ines mój syn jak zaczoł dojrzewać to też dostał wysiew troche za uszami w głowie na plecach i brzuchu ale sama mu dosłownie za jakiś czas zeszła twojej córce może narazie wystarczy nawilżanie skórki kremami i balsamami przecież sama wiesz na to niema reguły

ps.ja jestem spokojną osobą ale ta młoda osóbka troszecze przegieła mimo że nikt jej nieprowokował próbowaliśmy normalnie z nią dyskutować ale się poprostu niedało święty by stracił cierpliwośc

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sob Sty 30, 2010 12:09 am   

yhy..a gdzies ty tu prowokacje widziala? nie nazywam sie gosiewski :evil: :evil:

myszeczka0love 
myszeczka0love

Wysłany: Sob Sty 30, 2010 8:29 am   

wiecie co jestescie siebie warci...zrobmy tak ja sie nie bede wpierdzielac w wasze wypowiedzi a wy sie nie wpierdzielajcie w moje i moze jak nie bedziemy wchodzic sobie w droge to jakos sie stolerujemy ale nie wytrzymam jeszcze jednego ataku na mnie i ja nie musze sie na nikim wyzywac bo akurat od kad jestem w stanie jakim jestem i rowniez dzieki olejkom nie mam problemow z pania ł...mysle to co mysle i nie chce mi sie juz drazyc tego tematu z wami bo to jak dla mnie bez sensu...

myszeczka0love 
myszeczka0love

Wysłany: Sob Sty 30, 2010 8:31 am   

aha i jeszcze jedno to nie ja zaczelam wszystkich atakowac i krytykowac...

szater 

Wysłany: Sob Sty 30, 2010 9:28 am   

Bardzo bym prosiła o grzeczniejsze słownictwo.Uprzejmie informuje że to Ty panienko przyszłas do nas,na nasze forum a nie my do Ciebie.Poczytaj dokładnie i ze zrozumieniem(niestety nie jest to łatwe)swoje wpisy.Rozumiemy Twoja burze hormonów,jednakże i Ty staraj sie zrozumiec że każdy wiek ma swoje prawa. :twisted: Pomimo zawieji słoneczka życzę :mrgreen:

vorden

Wysłany: Sob Sty 30, 2010 10:50 am   

zastanawia mnie jedno,

schemat widzę się powtarza

wpada na forum ktoś kto dostał łuszczycę może pierwszy raz w życiu, może to drugi wysyp zazwyczaj to młodzi ludzie którzy szukają tak jak wy kiedyś szukaliście. Oni mają inaczej bo ileś tam lat wstecz nie było internetu. Coś tam komuś pomogło i chcą się tym podzielić a mają choć jakąś nadzieję że im coś tam pomoże, tak jak i wy kiedyś mieliście. Może czasem się zdarzyć że komuś coś faktycznie pomoże na dłużej.
Ale co się dzieje : wyskakujecie i zaczynacie pałować każdego. Jeden wyskoczy i napisze że to wszystko i tak bez sensu bo i tak się nie wyleczą a będzie tylko gorzej, na co młody człowiek jak wiadomo zareaguje sprzeciwem bo w to nie wierzy. Zaczyna się przerzucanie a potem zaczyna się atak personalny na danego nicka. że gówniarstwo , głupota itd.
Ciekaw jestem , bo jak piszecie macie swoje dzieci, gdyby kiedyś pojawiło się tu wasze dziecko - czy też byście je tak spałowali.
Wydaje mi się że jeśli ktoś napisze coś oczywistego dla was albo coś co już przerobiliście można nie odpowiadać , ale po co prowokować kłótnie . Bo to robicie przecież.
To wszystko jest podszyte jakąś taką nieżyczliwością , pod postacią jesteś głupia , pyskata ale jak będziesz grzeczna to będziemy cię lubili. Zastanówcie się bo widzę że powtarza się to za każdym razem.
Wasze doświadczenia i wiedza o łuszczycy nie jest jakąś przesłanką chyba do tego żeby wszystkich traktować z góry i olewczo ( potem oczywiście piszecie jacy to jesteście życzliwi ) a bije jakaś taka gorycz między wierszami. :roll:

Powtarzam jeszcze raz , czy potraktowalibyście również w ten sposób swoje dziecko ?

:roll: :oops:

ps. to wyszytko przy założeniu że to nie admin się tak nieładnie zabawia bo wtedy to już zwykłe skurwysyństwo

daro 

Wysłany: Sob Sty 30, 2010 11:54 am   

Vorden myślę, ze nikt tu nikogo nie chce "pałować", wiesz czasami nieprzyjemnie czyta się wiele postów, bo po co wprowadzać zamieszanie itp. Ja się nie wtrącam do takich rzeczy, nie mam zamiaru udowadniać komuś jakiś racji, kto jest mądrzejszy a kto nie. Nie wiem tylko czy ty piszesz "wy" jako wszyscy na forum czy jako parę osób. Piszesz, że mamy dzieci - ja też je mam -czy to też tyczy się mnie - twoja wypowiedź?
Pytam dlatego, że jak ja piszę to piszę cytując kogoś, więc wie on, że to do niego odpowiedź, albo poprostu wpisuję jego imię czy tam wymyślony nick.
Oczywiście nie mam tu pretensji do nikogo, tylko wiesz czasami czytając wiele postów, nie wiem czy my wszyscy tu na forum każdemu dokuczamy i każdego wyganiamy. Zauważ jedno większość osób nie wtrąca się do takich wypowiedzi - omija je a kto się chce wypowiadać to się wypowiada. Każdy ma prawo powiedzieć co mu się podoba, co uważa za stosowane, ale ja uważam, że jakby pominęło się te obraźliwe słowa (nie ważne przez kogo wypowiedziane) byłoby o wiele lepiej

Odpowiedz do tematu