Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Sty 30, 2010 9:34 am
dosia20011 napisał/a:
no nienarzekam zaspokojony jest odruch trzymania papierosa myślałam że będzie gorzej ale nie
Ja tam odruch trzymania w palcach (czegokolwiek) zamieniłam na częstrze trzymanie całą ręką....,na przykład konkretnie ..miotły
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 30, 2010 10:49 am
Szaterku a ta miotła co ją trzymasz całą garścią to ona jest w sensie umiłowania porządku przez Twoją osobę czy....walki z konkurencją że się zapytam nieśmiało
pozdro
badz slowny choc w jednym..po prostu to zrob.. moze nie obrazaj juz wiecej ludzi..po co ci to?..jestes przez to szcesliwszy?..spelniony?..twoje ego jest jeszce wieksze?
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
pozdro
badz slowny choc w jednym..po prostu to zrob.. moze nie obrazaj juz wiecej ludzi..po co ci to?..jestes przez to szcesliwszy?..spelniony?..twoje ego jest jeszce wieksze?
Surówka z buraków
Składniki
300 g buraków
1 Jabłko
1 kiszony ogórek
1 Cebula
Sól
Cukier
2 łyżki oliwy
Zielona pietruszka
Opis przygotowania
Jabłko, cebulę i obrany ogórek pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać z oliwą i posiekaną zieleniną, doprawić do smaku solą i cukrem. Można też dodać trochę soku z kiszonych ogórków. Surówkę można podawać na listkach sałaty.
No i znowu prowokacja heh...nie wpierdzielam sie ale to juz sie robi nudne...nie mozemy popisac o czyms konkretnym takim jak luszczyca bo chyba o tym jest to forum...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum