Na skurcze łydek Magnezin 0,5 3x dziennie, od braku magnezu też napina się brzuch, ja brałam magnez od 20 tyg. do końca ciąży we wszystkich 3 ciążach. Na przeziębienie możesz nasmarować się Vickiem tzn. szyję i piersi i plecy, zrobić sobie inhalacje takie parowe z ręcznikiem, z inhalolem i czubki sosny, oczywiście miód, cyryna, maliny. Na ból gardła - płukanie wodą z solą. Jakbyś miała temperaturę, to tylko paracetamol można brać, wysoką trzeba zbijać, bo szkodzi dziecku. Dużo zdrowia życzę.
dziekuje wam wszystkim:)juz powoli zdrowieje...lekarz przepisal mi Aspargin na te skurcze dwa razy dziennie...katar juz mi przechodzi kilka inhalacji pomoglo a kaszel mija:)codzienna herbatka z miodem pomogla:)no i ostatnio kupilam sobie taki syrop naturalny na przeziebienie dla kobiet w ciazy Prenalen...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum