zgodziłem się na to bez entuzjazmu na życzenie Samego JEZUSA, nie tylko wcielając się w ludzkie potworkowato-hybrydowe ciało, ale jeszcze poświęciłem na to wiele waszych lat usilnych starań, by znaleźć to wasze ulotne jak sen i opary, zupełnie niewidoczne dla kosmitów wycinkowe pasmo oparów-promieniowania, zwane przez ludzi elektromagnetycznym widmem świetlnym, gdy wraz z moim przyjacielem AA z KT95, odłączyliśmy się od naszej wycieczki z naszego systemu.
W tym, Agusek, nie ma różnicy, bo JEZUS też jest kosmitą, tyle że wzorcowym. Wy też jesteście kosmitami, tylko niezbyt to do Was dociera, bo ulegacie wpływowi tych, którym pasuje czynić z Was bezmyślne, zmanipulowane, ogłupione marionetki. Ale każde z Was ma potencjał, by stać się równym JEZUSOWI. On sam czyni więcej, niż możecie sobie wyobrazić, by Wam w tym pomóc.
_________________ Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.
wiesz..moge sie narazic twojemu jezusowi..ale jesli on pisz e takie durnoty jak ty to ja jego tez tu nie chce ..tak jak i ciebie,.,,wiec obydwaj...wooooonnn stad
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
E nie no spoko, o tym ze mamy odkrywac Boga w sobie to Jezus mowil, masoni tez uwazaja ze Bog stworzyl nas na swoje podobienstwo nie tylko fizyczne. Przede wszystkim wewnetrzne.
Zebys ty tak nie gadal jak potluczony i nawiedzony smarkaty uzytkownik googla, to moze ktos by Cie nawet chetnie poczytal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum