Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kolejna oznaka bezmyślności, bo więcej straci ten serwis
Autor Wiadomość
Isztar 

Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:09 am   

To prawda Zbig. Twoje historie są logiczne, jak mało które. To jest prawdziwa droga do szczęścia i mądrości. Dziękujemy Ci, że się dla nas poświęciłeś i zgodziłeś się przybyć do nas na życzenie JEZUSA. Ludzki bezmyślny gatunek mógłby dużo zyskać dzięki Tobie, gdyby tylko chciał Cię posłuchać.

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:23 am   

nie mam zamiaru tobie się przedstawiać, poprostu wyraziłam moje zdanie na temat twojego zachowania, popluć to mogłeś się tylko ty pisząc te wstrętne rzeczy na temat innych ,żyjesz dłużej od nas ale widać że twoja inteligencja i sposób wyrażania się ,zatrzymał się na poziomie przedszkolaka, nie mam zamiaru z tobą dyskutować bo nie warto, nie jesteś godnym intelektualnie przeciwnikiem do dyskusji
to określenia naukowe pasujące do ciebie:

Głupota teoretyczna to przekonanie o posiadaniu wiedzy, której w rzeczywistości się nie posiada.

Głupota salonowa – termin zaproponowany przez Hochego wobec osób określanych debilami, którzy na tyle opanowali trudną terminologię, że niektórzy mogliby ich uważać za osoby inteligentne. :evil: :evil: :evil:

W definicji T. Gałkowskiego niepełnosprawność umysłowa ma charakter globalny, charakteryzuje się obniżoną sprawnością umysłową spowodowaną wrodzoną anomalią, która czyni korę mózgową niezdolną – w mniejszym lub większym stopniu do procesów myślowych.

żegnam ozięble :mrgreen:

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:46 am   

Isztar napisał/a:
To prawda Zbig. Twoje historie są logiczne, jak mało które. To jest prawdziwa droga do szczęścia i mądrości. Dziękujemy Ci, że się dla nas poświęciłeś i zgodziłeś się przybyć do nas na życzenie JEZUSA. Ludzki bezmyślny gatunek mógłby dużo zyskać dzięki Tobie, gdyby tylko chciał Cię posłuchać.

Witam Cię, mądra Isztar, choć nie wiem, czy nie kpisz ze mnie, bo przecież należę do najskromniejszych z ludzi. którzy przybyli służyć, pomagać, bez oczekiwania na zapłatę. Wszyscy sobie pomagamy nawzajem i wszyscy sobie wszystko nawzajem zawdzięczamy.
Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.

tygryska 
tygryska

Wysłany: Nie Lut 21, 2010 12:53 pm   

dajcie spokoj - w pewnych momentach dyskusja z kims skazana jest na niepowodzenie - on i tak nie zrozumie a wy sie zdenerwujecie...
ze tak powiem... olać go ;)

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pon Lut 22, 2010 8:23 am   

..i oto narodzil sie nam nowy Mesjasz..uwierzcie we mnie albo bedziecie zgubieni..to jego credo.. a wiesz...to ja juz wole sie zgubic..albo zagubic :lol: byle tylko ktos sie zlitowal nad nami..to nawet nie musi byc ten z gory..to moze byc admin pawel :mrgreen: :mrgreen: ..pawle o pawle ..wolamy...zlituj sie bo bez twej ingerencji usychamy..ciebie jak powietrz a potrzebujemy ..gdyz...pseudo-czubka czujemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Isztar 

Wysłany: Pon Lut 22, 2010 1:37 pm   

Ależ Zbigu, nawet pomimo swojej wielkiej skromności nie powinieneś wątpić w moją szczerość, toż to oczywista oczywistość i nie da się temu zaprzeczyć w żaden sposób. Co do wzajemnej wymiany, to nie do końca się zgadzam, bo cóż Tobie może dać ten zboczony, bezmyślny i nieharmonijny gatunek?

daro 

Wysłany: Pon Lut 22, 2010 4:58 pm   

ehh... to wy jesteście z jednej i tej samej planety - pewnie ta sama osoba pisze - czyli zbig.
A co zboczenia, no fakt my ludzie jesteśmy "zboczeni", chyba jesteśmy stworzeni po to aby współżyć i namnażać ten "ludzki gatunek", bo inaczej byśmy wyginęli. Poza tym wy chyba też jesteście z tego zboczonego gatunku, no chyba, że powstaliście w inny sposób, mniej przyjemny, choćby taki jak w filmie sexmisja

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Sro Lut 24, 2010 8:11 pm   

Szeptem pytam: poszedl sobie ?? :mrgreen:

Daro, od Isztar chyba sarkazmem zalatuje ;) zeby dwoch takich na swiecie trafic, to trzeba miec pecha. ale na jednym forum, to juz nawet rachunek prawdopodobienstwa wysiada :mrgreen:

Odpowiedz do tematu