Czy kwaśne Wam szkodzi? Wczoraj była na obiad ogórkowa, wieczorem swędziało i piekło, dzisiaj nowy wysyp... poprzednio ja Wam mówiłam ze gorzej i nie wiadomo z czego, to jak pamiętam też była ogórkowa, albo pomidorowa...
Dostałam słomę owsianą. Mam dwa snopki A mieszkanie ma 58m2
W tym samym dniu rożni znajomi postanowili nam pomóc. Jedni z Podlasia, drudzy chyba z Kielecczyzny hiehie. snopek zajmuje mi 2/3 miejsca na nogi w kuchni
Mimo iż jestem tu bardzo krótko i wogóle się nie znamy to naprawdę aż mi się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłam zdjęcia małej przed i po . Jestem normalnie z Was Dziewczyny dumna jak paw, że udało wam się doprowadzić Małą do takiego fajnego stanu. Naprawdę szacun jak już ktoś napisał u góry) Teraz trzymam kciuki, aby ten stan utrzymał się jak najdłużej a najlepiej na zawsze Pozdrawiam
Agusku jak porównam to co ma moje dziecko na skórze, z tym co ma twoja córcia, to wogóle nie powinnam tu pisać. Ale ponieważ każdy mierzy swoją miarką wiec jednak piszę. Zaopatrzyłam się w preparaty , o których mi pisałas. Na razie stosuję tylko emulsję z Emolium, bo Hania jest chora i gorączkuje od kilku dni, jak dojdzie do siebie spróbuję innych.Pozdrawiam.
Pisz kochana, pisz dla mnie to jest forma terapii (zawsze tu czlowieka i matke w desperacjido pionu postawia ) i nieocenione zrodlo pomocy. Gdyby nie tutejsza ekipa, pewnie nadal bym na sterydach leciala
Chyba moja mlodsza corcia tez ma ta zaraze przedwczoraj zauwazylam we wlosach suchy placek obserwuje ja teraz jak glupia
no zgadza sie moje mlode nie ma luszczycy ale ogolnie skore sucha i na glowie zdarza sie ze lupiez wiec tutaj naprawde trzeba obserwowac i nie panikowac
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 1:01 pm
tygryska napisał/a:
no zgadza sie moje mlode nie ma luszczycy ale ogolnie skore sucha i na glowie zdarza sie ze lupiez wiec tutaj naprawde trzeba obserwowac i nie panikowac
Tak właśnie jak tygryska powiedziała,ja mam łuszczycę a moja córa ma bardzo delikatną skórę i bardzo suchą i często powraca u niej ciemieniucha ( moja Mała na 2 latka) Ale człowiek ma taką bujną wyobraźnię że "z byle czego" zrobi dramat, Ale tak to już z nami jest
Agusek - już jakiś czas temu poczytałam sobie o Was. Jestem pełan podziwu!Dla Was obu Dziewczyny - tak trzymać!!A, no i mam nadzieję, że Ala wie, że jest małą bohaterką!Nie pozwól Jej o tym zapomnieć!!!!
Ja swoją Małą też non stop obserwuję, i pewnie będę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum