hmm... mi ten majeranek nie pomaga ... mama mnie meczyla o inchalacje robiłam robiłam i w nocy mialam taki kaszel ze spac nie moglam, a z nosa mi cieklo na drugi dzień
A co do kotka to są takie przypadki. Jeśli dobrze sie traktuje zwierze to ono pomoże
Paweł, na 2-4 godziny przed śmiercią ludzie często mają podwyższoną temperaturę. A koty lubią ciepełko ^^. To może tłumaczyć, czemu kot się do nich przytulał.
Swoją drogą, to będąc w takim szpitalu, jak wiesz, że jest tam ten kot i on się obok kładzie, to można na zawał zejść . Na zasadzie samospełniającej się wróżby .
_________________ Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.
no to w takim razie ..moz e tygryska (jako nasz pokojowy kot) wpadnie do mnie kiedys ..i polozy sie obok?..to tak tylko..zeby pozniej wiedziala gdzie trafic..oczywiscie bede gosciinny i nie wypuszcze wczesniej niz rano
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
stary luszczyku jak rozumiem tylko celem sprawdzenia czy jestes zywy?
powiem na odleglosc skoro piszesz i poczucie humoru widac to zyjesz i nie wybierasz sie na tamten swiat
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 10:31 pm
Kotku Ty uważaj bo ten stary wyga zawsze tak zakręci,że miotła Szater w końcu wyląduje na Twoich plecach
Koty zawsze układają na chorych miejscach u człowieka,psy wręcz przeciwnie.To związane jest ze złą lub dobrą aurą lub polem magnetycznym jak kto woli.Wypraktykowałam
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 4:41 pm
jas_17 napisał/a:
Kotku Ty uważaj bo ten stary wyga zawsze tak zakręci,że miotła Szater w końcu wyląduje na Twoich plecach
Koty zawsze układają na chorych miejscach u człowieka,psy wręcz przeciwnie.To związane jest ze złą lub dobrą aurą lub polem magnetycznym jak kto woli.Wypraktykowałam
Po pierwsze Księciunio ma marzenia to niech ma, bo zawsze ma i zawsze nie ma
po dwa: Heniutek nie strasz kota bo sie nam zatrzasnie i dopiero wtedy problem bedzie
Po trzy:Heniutek psy nie lubią promieniowania wszelakiego,nie będa lezały w miejscu cieków wodnych odwrotnie jak koty,które te miejsca uwielbiaja.Natomiast jeżeli chodzi o ciało ludzkie bardzo silnie integrują sie z włascicielem.Wyczuwają niebezpieczeństwo,ból,chore narządy.Pies wynajdzie i będzie usiłował wylizac wszystkie rany na ciele człowieka,potrafi swoim ciepłem ogrzac nawet obcego jezeli wyczuje zagrożenie,kot owszem położy sie jak i kiedy będzie chciał jednak rany własciciela ma w tzw.głębokim powazaniu.Zresztą podobnie jak kot zachowuje sie swinka morska-zwierzę bardzo przyjazne,milutkie,nie skaczace po firankach,po meblach i nie drapiące
U mnie dylematu nie ma i kotek i pieski swoje miejsce mają Proszę tylko o nie wciskanie mi kitu,że mojego kotka może zastąpić jakaś świnka nawet jeżeli ona jest...morska
O naszego Kotka forumowego to ja jestem w zupełności spokojna-wygadana jest i nie takiemu księciuniowi da radę Nie ma mowy o żadnym zatrzaśnięciu
na razie to widze ze sie zatrzasne czasowo - albo przestane spac - chyba nie byl to najmadrzejszy pomysl zeby sie wrobic w kurs angielskiego i tai chi - tzn kurs jest "kurs profesjoalnego sprzedawcy" wiec angielski, psychologia i komputery (kasy fiskalne)
w sumie trzy razy w tygodniu tzn. dwa popoludnia i sobota - plus wtorki tai chi...
no i w sumie wypadaloby sie w domu tez czasami poudzielac, poczytac tez lubie, wiosna idzie i dzialka czeka... chyba doba mi sie powinna wydluzyc
ksieciunio milo łechcze nasze damskie upodobania do komplementow i takich tam wiec dopoki mnie szater miotla nie pogoni to czasami bede prowokowala
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Moim zdaniem każde zwierzątko jest naprawdę fajne. Wiadomo, że są miłośnicy kotów, psów, a inni nawet egzotycznych zwierząt. Ja lubię naprawdę wszystkie zwierzęta no może poza wężami, jaszczurkami i tym podobne. Często lubię czytać artykuły można sporo się dowiedzieć odnośnie hodowli, żywienia poszczególnych zwierząt itd.
Ostatnio zmieniony przez Pawel Sob Lut 01, 2020 2:58 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum