UuUuUuUu....
Jakby co to ja też się deklaruje!!!
Wal śmiało drzwiami a jak nie to oknem... Można na mnie liczyć o każdej porze dnia i nocy
Chętnie wysłucham, doradzę i pomogę w miare moich możliwości.
Pozdrawiam
_________________ Poczuj jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 7:47 pm
.....fajnie miec czas na to aby sie smucic...polezec...posłuchac muzyki....ja jestem niestety człowiek czynu...nawet smuce sie w biegu....a ze szkoda mi czasu na zastanawianie sie dlaczego mi smutno ....to czesto zapominam ze wogóle mi było jakos tak.....
...tak sobie mysle że jak ci jest smutno to poszukaj kogos kto potrzebuje pomocy...pochyl sie nad nim i postaraj sie wysłuchac... może pomóc.....gwarantuje ...twój smutek zniknie....bo to co robimy dla innych zawsze wpływa kojaco na nasze dusze
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 10:04 pm
Generalnie to Ty Szaterku niby masz rację...a w szczególniości... to ja wtedy taka wkur...na chodze na maxa...że gdzie mi tam do ludzi .
Przylepko...gdzie w taki czas...słuchać takiej muzy .... doła szukasz
a ja roznie ... czasami robie pranie reczne zeby sie wyladowac, czasami ide na spacer w deszczu a czasami po prostu szukam ksiazki ktora mnie wciagnie i wtedy zapominam o smuteczkach...
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum