Mojego kota przyniosła siora ona ma 2. Ja nie chciałam, a mąż nienawidził kotów i powiedział, że mam go sobie wybić z głowy. Ja kota polubiłam od razu, a mąż na drugi dzień. Teraz to najlepsi kumple.
A mój Miki zaginął we wtorek
Szukałam go już po całym mieście i ani śladu psa
Tak bardzo chcę mi się płakać na myśl że go juz więcej nie zobacze, chociaż jest jeszcze jakaś nadzieja że wróci
_________________ Poczuj jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk...
śliczne te pieski..........ale ja wolę mniejsze zwierzątka, np papugi, rybki, chomiki....mam papugę żako, o pięknym imieniu Franek...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 3:57 pm
Kasiu foto poproszę...kiedyś miałam parkę Nimf...jadały z nami obiadki i były bardzo ciekawy wiedzy jeszcze dotąd mam książki z poobjadanymi grzbietami
Menażeria... która Ciebie interesuje to u....Szaterka...nie wiem czemu nam jej tu nie pokazała....jeszcze.Szater przestań się obijać
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 5:33 pm
Oki Heniutek spokojnie....synowe mam to i....pokoje pozajmywane na amen a i drzwi zamkniete...jak mam te moje menażerie sfotografowac rozjedzie sie to towarzystwo po....łykendzie...to spokojnie cudenka moje powklejam......znaczy sie Xsawery powkleja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum