Dla mnie niemiła ja od zawsze byłam żywioł nie człowiek, wiecznie jakieś sporty nie sporty, im bardziej wyczynowe tym lepiej, a tu się nagle dowiaduję, że nie dosć, że panna ł, to pewnie i jej paskudne zapalenie stawów mogę mieć.
Nie podoba mi się.
Ani nie podoba mi się perspektywa bycia całą w tym syfie:(
Mam w takim razie dla Ciebie inny sport wyczynowy Opalanie na czas Im dłużej tym lepiej
A z łuszczycą można żyć, tylko dobrze jest jak się ją trzyma w ryzach. Tylko najpierw trza znaleźć złoty środek.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 11:27 pm
moi napisał/a:
Dla mnie niemiła ja od zawsze byłam żywioł nie człowiek, wiecznie jakieś sporty nie sporty, im bardziej wyczynowe tym lepiej, a tu się nagle dowiaduję, że nie dosć, że panna ł, to pewnie i jej paskudne zapalenie stawów mogę mieć.
Nie podoba mi się.
Ani nie podoba mi się perspektywa bycia całą w tym syfie:(
Dziewczyno myślisz,że nam to się ta panna podoba dlatego z nią tak zażarcie walczymy czasem ona górą czasem my.Aż tak bardzo nie przejmuj się tym co możesz jeszcze od niej mieć,żyj i walcz a będzie jak będzie Jak tu sobie poczytasz troszkę to zobaczysz,że jaśnie panią można nieźle trzymać na wodzy i ona wcale aż tak bardzo naszym życiem to nie rządzi Powodzenia
Moi,nie przejmuj się tak mocno.Im mniej się zwraca uwagę na pannę "ł"tym lepiej.Jak Ci da w kość to masz się gdzie wyżalić .Tu są prawdziwi przyjaciele.Zawsze się znajdzie ktoś kto pomoże .Głowa do góry i zawsze do przodu.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 8:10 am
Witam wszystkich nowoprzybyłych i przypominam o takim małym gescie kulturalnym- wchodzac do przyjacioł grzecznie jest podac chociaż imie .
Przyjemniej sie rozmawia gdy wiadomo kim jest rozmówca!
witam wszysktkich korzystających z tego forum mam na imię Mateusz i mam 19 lat. moja przygoda z tą marna chorobą zaczęła się jakieś 4l temu. bardzo ale to naprawde BARDZO ciesze się że znalazłem to forum, myślałem że moja choroba to duży problem ale z tego co doczytuje się tutaj to nie jest wcale tak żle chwała zalożycielowi tego forum, człowieku jesteś wielki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum