Wysłany: Nie Mar 14, 2010 4:37 pm Re: Witam wszystkich forumowiczów
Jestem tu pierwszy raz. Mnie też dopadła łuszczyca. Na razie sobie nie radzę. Mam 58 lat, a o łuszczycy nie wiem nic. Mam chorą skórę głowy. Straciłam 1/3 włosów i jestem bezradna. Dopiero czytam i się uczę.
mariam najwazniejsze nie zalamuj sie - witaj i poczytaj jak mozna sobie radzic z luszczyca - a swoja droga i tak masz szczescie ze nasza ukochana pani ł cie pozno dopadla
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Dzięki za 'dobre' słowa. Dobrze czuć, że nie jestem sama. Na razie mam tyle pytań, że nie wiem na czym się skupić. Najważniejsze to co może pomóc aby zahamować proces wypadania włosów i rozprzestrzeniania się choroby. Od dermatologa dostałam szampon Polytar Liquid, a wizytę u specjalisty od łuszczycy mam 19 kwietnia. I chyba muszę czekać.
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 10:33 pm
Mariam napisał/a:
Dzięki za 'dobre' słowa. Dobrze czuć, że nie jestem sama. Na razie mam tyle pytań, że nie wiem na czym się skupić. Najważniejsze to co może pomóc aby zahamować proces wypadania włosów i rozprzestrzeniania się choroby. Od dermatologa dostałam szampon Polytar Liquid, a wizytę u specjalisty od łuszczycy mam 19 kwietnia. I chyba muszę czekać.
A może spróbuj sposobu domowego opisanego tu na forum, wiele osób go zachwala jeżeli chodzi o łuszczycę głowy - drożdże
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum