Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
POGADUSZKI I PLOTECZKI
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Sro Mar 17, 2010 7:03 am   

A potem pisze sie o braku kultury i takie tam duperele ...jak można zdzierżyc jak mi sie facet do rodziny pcha....żenada :twisted:

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Sro Mar 17, 2010 8:14 am   

dziewczynki spokojnie :mrgreen:
bez komentarz ale wiecie o co biega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.filmiki.jeja.p...lny-rycerz.html

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Sro Mar 17, 2010 9:02 am   

Admin Paweł mógłby się wypowiedzieć, czy jest usatysfakcjonowany poziomem tego kobiecego magla... jakby już mądrzejszych i rzetelniejszych kobiet-dziewczyn w tym serwisie nie było... Słabszy mógłby się załamać...
Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sro Mar 17, 2010 3:46 pm   

a tys glabie znow tutaj?..wszyscy ci osla glowa napisali ze maja cie dosyc..a ty obrazony ciezko obiecywales rychle odejscie..jak widac i geba i doopa u ciebie warte tyle samo..i nie obrazaj mi tu pajacu moich zolziatek bo ci to glupie harmoniczne doopsko skopie..swirniety czleku o szerokiej autostradzie kosmicznej..jak stad do wachocka

Biedronka30 

Wysłany: Sro Mar 17, 2010 7:45 pm   

szater no ja sie chyba zlisiłam i poddałam, wiem jak cięzko jest sie wbic w ludzi którzy sie tak długo znają...sama jestem na forum z babeczkami od 4 lat i wiem jak ciezko komus kto dawno nie pisał wbic sie w tematy
ale bede sie starac obiecuje

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Sro Mar 17, 2010 7:53 pm   

Mam nadzieję, że ten idk (idioto-debilo-kretyn) nie do mnie pije, bo inaczej Admin powinien wkroczyć i wyrzucić to chamisko. Jeśli kobiety chcą się zadawać z taką kreaturą, to dają tym samym świadectwo o swej denności.
Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.

Biedronka30 

Wysłany: Sro Mar 17, 2010 7:59 pm   

uuuuuuuuuuuuu widze ze ostro tutaj

tygryska 
tygryska

Wysłany: Czw Mar 18, 2010 8:15 am   

biedroneczko ja ignoruje niektore posty ;) najlepsza metoda moim zdaniem ;)

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Czw Mar 18, 2010 8:26 am   

Księciunio wruciłeś masz spowrotem neta :mrgreen: Biedroneczko ten pan Z. już tak ma przyzwyczaisz się a ja proponuje totalne powtarzam totalne ignorowanie tego pana Z. bo jak widze to na jego chore posty nikt nie odpowiada to wpier.........niczył się w MÓJ TEMAT :evil: :evil: :evil:

Do pana Z. uprasza się o zejście z tego tematu pisz se pan w swoich tematach wo......... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

szater 

Wysłany: Czw Mar 18, 2010 9:13 am   

........................... :twisted:
Biedroneczko wbijaj gdzie sie da,będzie ok potrzeba nowej krwi! :mrgreen:
Niektóre posty jak zauważysz to sama zrozumiesz że trzeba ignorowac-bo to jedyna metoda na tym forum! :mrgreen: :twisted:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 18, 2010 10:48 am   

Ignorowanie to i owszem jest jakąś metodą,Ale przyzwalanie na ciągłe obrażanie innych to już sprawa administratora tego forum.
Pawle proszę o jasną i w miarę szybką odpowiedź na pytania:dlaczego za sprawą jednego użytkownika ciągle na tym forum dochodzi do totalnych zadym?Dlaczego wciąż muszę czytać niewybredne opinie na swój temat(magiel,denność i temu podobne) lub innych użytkowników?Dlaczego odbywa się to za przyzwoleniem administratora?
W Swojej ostatniej,publicznej wypowiedzi-dziękuję za szybką reakcję,prosiłeś o tolerancję i wyrozumiałość dla tego usera specjalnej troski.Oba warunki zostały przez użytkowników tego forum,spełnione-przynajmniej w moim odczuciu.
Zwróć uwagę proszę,że nie prosimy Cię o pomoc tam gdzie dyskusje - zażarte czasami, odbywają się na argumenty nie na obelgi.
Dalsze tolerowanie takiej sytuacji uważam za szkodliwe dla tego forum-przykład ostatni post Biedronki30.
Proszę o jak najszybszą odpowiedź na zadane pytania.Pozdrawiam

Isztar 

Wysłany: Czw Mar 18, 2010 11:08 am   

stary luszczyk napisał/a:
wszyscy ci osla glowa napisali ze maja cie dosyc..

Przepraszam bardzo, ale ja nic takiego nie napisałam...

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Czw Mar 18, 2010 11:53 am   

Heniutek zgadzam się z tobą pisałam też o tym nie raz był na forum wyrocznia i po kilku postach dostał ostrzeżenie a ten tu siedzi wyzywa nas i admin nie widzi nic w tym złego niech sobie pisze te swoje teorie ale nie obraża nas jak pisze: denne ,stado baranówn debile itd. to robi się niesmaczne :evil:

ps.na innych forach taka sprawa jest odrazu załatwiana przez admina i są kary kilku dniowe albo usunięcie z forum za nawet jedno obrażliwe słowo a tu co? nic !to wina admina tu sa ludzie chorzy którzy normalnie chcą pogadać a nie psuć sobie nerwy bo ktoś ciągle ich obraża ignorowaliśmy go to przylazł na mój temat i tu się czepia i w tym momencie on zaczoł nie my jak twierdzi admin
PODŁĄCZAM SIĘ DO PETYCJI HENI ! jak wy też to napiszcie to !

Biedronka30 

Wysłany: Czw Mar 18, 2010 12:40 pm   

Powiem Wam ze my na swoim forum mamy przez admina włączona funkcje Ignoruj i jak ktos komus nie pasuje klikamy ignora i z glowy czemu tutaj nie ma podejzewam ze forum ma te funkcje tyko kwestia jej wlaczenia byłaby to super sprawa....
wiem jak potrafi spuc atmosfere na forum ktos taki...nie mnie oceniac chwilowo bo dopiero dołączyłama ale to co zdąrzyłam przeczytac prosi sie o interwencje admina
wiadomo ze my nie mozemy decydowac o tym kto tu moze byc ale przynajmniej powinnismy miec mozliwosc decydowania o ty ze nie chcemy danej osoby czytac dlatego funkcja IGNOR powinna byc

tygryska 
tygryska

Wysłany: Czw Mar 18, 2010 2:00 pm   

biedroneczko a funkcje ignora to jak najbardziej popieram :) :) :)
a ogolnie... zal mi troche tego zbiga - wiem ze jest nieznosny itd itp ale pomyslcie jak bardzo ktos musi byc nieszczesliwy i sfrustrowany zeby tak sie zachowywac... ;)

Odpowiedz do tematu