Chwileczkę moje panie:moje zapytanie do admina nie jest żadną petycją,nie występuję w niczyim imieniu.Nie jest moim celem robienie jakiegokolwiek zamieszania.Zapytałam tylko dlaczego jest taki stan rzeczy i czekam cierpliwie na wyjaśnienie.Jeżeli Wasze odczucia są podobne to znaczy tylko,że coś jest nie tak i należy to zmienić.Pozdrawiam
mnie to czasem go żal.Może nie ma nikogo kto by go wysłuchał.Trudno powiedzieć dlaczego z uporem maniaka wciska tutaj te swoje mądrości.Ja po prostu nie czytam jego postów.Zawiłe wywody mnie nie interesują,a obrażliwe słowa to chyba ostatni krzyk rozpaczy.
Iwona ale ten dystans to do czego bo za bardzo nie rozumiem?Nigdy nie dam przyzwolenia na wulgaryzm i obrażanie innych użytkowników i obojętnym dla mnie jest czy jest to- Wyrocznia,Zbig czy inny łuszczyk.Taką mam wadę charakteru a ponadto uważam,że admin ma środki do zatrzymanie szerzącego się chamstwa właśnie Tu.Z przyjemnego forum dyskusyjnego stajemy się w niektórych momentach "bagienkim".Ale rozumiem ludzi którzy potrafią stać z boku i nawet im czasami takiej postawy zazdroszczę.
Wciąż czekam i czekam ale ja to mam czas na emeryturze jestem Serdeczności
uważam,że niektórych ludzi nie da się wychować więc nie ma sensu wdawać się w dyskusje.Obrażliwe słowa padły z obu stron.I po co?Szkoda energii na jałowe dysputy.W finale nie będzie ani zwycięzców ani pokonanych.Dlatego nie mieszam się do tego.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 11:01 pm
Iwona zajarzyłam dzięki.Pewnie masz rację...tylko ten mój charakter trudno zmienić stare przyzwyczajenia.Spokojnej nocy
Udzieliłem się w temacie Dosi, bo najpierw nie wiedziałem, że jej też się rozum łuszczy, jak tym szczekaczko-plujkom z klaki-kamaryli głównego i chyba jedynego tu z płci męskiej szczekaczo-pluja, starego łu-zczyka. Gdybym wiedział, że ona też z tej dennej paczki, to na pewno bym nie zaszczycił jej swoim postem.
Myślicie, kre-ynki, że ja nie mam co robić, tylko czytać wasze bezmyślne wypociny i wdawać się z Wami w pyskówy. Dla mnie jesteście dnem wśród jedynego bezmyślnego gatunku. Gdybym się bał, że mnie stąd wyrzucą, to mówiłbym Wam, co o Was myślę? Nie było mnie tu i było mi całkiem dobrze, więc jak znów tu mnie nie będzie, będzie mi tak samo dobrze jak poprzednio. To nie Wy mi cokolwiek daliście czy dałyście, lecz ja Wam pokazałem całkiem inne widzenie łuszczycy i w ogóle pokazałem Wam, że należycie do jedynego bezmyślnego gatunku, i to choćbyście się rozpleniły tak, że już tylko wasz jazgot byłby słyszany na świecie, ale jeśli się komuś rozum już złuszczył, to być może nie jest w stanie w ogóle cokolwiek rozumieć.
_________________ Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.
zbig powiem ci jedno nie uczystniczylam w twoich kłotniach ale jedno mnie bardzo wkurzylo i dla mnie to oznaka wlasnie twojego dna...to ze piszesz iz komus sie rozum złuszczył...z szacunku do naszej choroby nie powinienes tak pisac...jak widac nie masz szacunku dla innych i to od innych miec go nie będziesz...wiem jedno zlowyrzadzone zawsze powraca z dwojoną siła więc jeszcze kiedys bedziesz tego zalowal...jak narazie nitk cie obrazil tak jak robisz to ty...jestem tu nowa i malo o tobie wiedzialam do ostatniego posta...
skoro piszesz ze masz co innego do roboty niz czytac nasze wypociny to po jaki ciul piszesz czyli jednak czytasz...
ADMINIE jego ostatni post kwalifikuje sie do wszęcia jakiegos dzialania wobec tego człowieka jak dla mnie wypad definitywny powinien byc i basta
Biedroneczko tu nic się nieda zrobić już nie jedna osoba na forum o tym pisała mam też ochote niecenzuralnie napisać ale to nic nieda bo jak pisała Szater to go nakręca jak się odzywamy a admin już pisał że niewidzi nic w tym złego bo to my go atakujemy co do tego złuszczania to czepił się któregoś mojego postu ale nieulega wątpliwości że juz zadużo tego obrażania ja nawet śmiem podejrzewać że admin ma coś wspólnego z tym panem
..i tu cie popieram zjelczaly maly rozumku..nie bylo cie...i bylismy szczesliwi..wiec..spadaj stad ..do wariatkowa..czyli do domu..tam juz na ciebie czekaja z bialym strojem..i nie zgadzaj sie wiecej aby pozwolili ci uciec..a my znow bedziemy szczesliwi gdy cie tutaj nie bedzie ..nic tak bowiem nas nie cieszy jak brak glupcow w naszym otoczeniu
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum