spooko moje malenstwa..krysiunia zlekka dziala na zasadzie prawa nabytego..choc..mnie w calosci nabyc nie mozna..czasteczka wystarczyc musi..choc i ona najgorsza zmora byc moze:D:
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
oj coś widzę że nam tu grozi mała wojenka Ja tam się nie będę wcinać między wódkę a zakąskę ale przyznam szczerze że lubię Was wszystkich za te żarciki hihi.
Hej
my z corcia juz po świecieniu jaj hehehe
no ja mam optymistyczna wizje na lato łuszczyca pieknie mi schodzi zrobiła sie juz płaska a zaledwie 1,5 tyg jak biore euqoral
niestety jest tez smutna wiadomosc mojej 3 letniej corci zaczęł wychodzic jednak łuszczyca z dnaia na dzien coraz wiecej malenkich zmian...tak mi skzoda ze bedzie musiała sie z tym męczyc ale w koncu są gorsze choroby wiec nie ma co sie załamywac z mojej strony bedzie miała ogromne wsparcie i zrobie wszystko aby łuiszczyca nie przeszkodziła jej w realizacji marzeń...czas mija postep w medycynmie jest moze kiedys wymysla cos so naprawde i na zawsze pozbawi nas tych ozdób cielesnych jhehe\\
Chciałam wam wszystkim zyczyc pogodnych i radosnych Świąt
Ah....jaki piękny dzień jak tam kochani po świętach? kto się przejadł ? przyznać się
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 9:52 am
U kogo piękny u tego piękny U mnie wiosnę to niby czuć ale za nic jej zobaczyć nie mogę Wczoraj cały dzień lało a dziś...zanosi się na to samo.
Dobrze,że chociaż w święta pięknie było,bo fakt do obżarstwa był tylko krok.Ale udało się słoneczko zwyciężyło
ja w święta to nie przytyłam ale po świętach schudnę wtrymiga hehe.Mam wnusia u siebie .Nie nadążam za nim po pokojach chociaż on na czworaka hihi Nie wspomnę o innych atrakcjach typu -rączki w górę ,oczka w górę tzn. z mojej perspektywy nic nie widać,ja chcę do góry-hehehehe.Po trzech dniach takiej zaprawy żadna dieta nie będzie potrzebna.
Nie wiem w święta jakoś inaczej jem Nieregularnie - pewnie dlatego schudłem nieco. Nie wiem czy wiecie, ale przez samo jedzenie w regularnych odstępach czasu w tych samych porach może przyczynić się do zdobycia kilku kg
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 7:59 am
Z tego co ja sie orientuje to jedzenie systematycznie niskokalorycznych posiłków,5-6x dziennie pozwala na obniżenie wagi
Kochani już 3miesiące nie pale -dzieki za oklaski
Jednakoż waga .....troszki jakby nie moja wiec....konkretnie wypowiadac sie co z tymi posiłkami systematycznymi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum