Wysłany: Sro Mar 31, 2010 3:39 pm Nowo zarejestrowany mówi wszystkim: Cześć!
Witajcie wszyscy! Pozdrowienia od Vadera, kosmity wysłanego na Ziemię w celu inwigilacji ludzkiej społeczności. Zadanie poważne, jak widać, ale Ziemia tak mi się spodobała, ze zostanę tu chyba na stałe. Moi przełożeni zgodzili się na przedłużenie misji, jednak oznaczyli mnie, żeby w razie czego mogli mnie w przyszłości odnaleźć. Zatem wyposazyli moje ciało w garść implantów, działających jak stacje nadawczo-odbiorcze, oraz w łuszczycę (to chyba przypadkiem, ale wspominali coś o "wizualnej identyfikacji).
A tak bardziej serio, to jestem z Lublina i mam trochę ponad 27 lat, a z łuszczyca zmagam się od jakichś 4 lat - jak na razie bez większych efektów. A na forum trafiłem z rozmysłem i celowo - chciałem po prostu poznać innych ludzi, którzy mają to co ja oraz ich sposoby na radzenie sobie z choróbskiem na co dzień
Jako, ze kosmici to tajemniczy gatunek, powiem o sobie tylko tyle, że uwielbiam kolor czarny, motocykle i sok bananowy, który piję od 2 lat zamiast drinków wyskokowych. Aha, jeszcze amatorsko zajmuję się serwisem uszkodzonych UFO.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 8:20 pm
Witamy my jako Wiedzma Szater -stara,wredna i szpetna oraz Krysia-miła i pogodna
Gwiezdne wojny mogą byc bylebys tylko nas nie zadreczał wizjami-witaj w rodzince!
trochę się boję bo już jeden kosmita nas nawiedza...
Nie ma się czego obawiać, ja pochodzę z bardzo pokojowo nastawionej rasy, a nicka odziedziczyłem po jakimś złym lordzie - pewnie dlatego, że byłem złośliwym ufoludkiem jako berbeć.
A tak poważnie, to to forum jest fenomenalne - chyba dzięki wam wszystkim zacznę trochę bardziej wierzyć w siebie
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 9:18 pm
Gwiazdeczko kochana ten Lord to sie pojawił 1.04(pryma Aprylis?) i zniknął podobnie szybko.Zas będziesz bez kolegi
Jednakowoż my tu ciągle jestesmy i Cie nigdy nie opuscimy- w sensie Stara gwardia
Gwiazdeczko kochana ten Lord to sie pojawił 1.04(pryma Aprylis?) i zniknął podobnie szybko.Zas będziesz bez kolegi
Jednakowoż my tu ciągle jestesmy i Cie nigdy nie opuscimy- w sensie Stara gwardia
Ohhh co za... oszukista hehe
Miejmy nadzieje że się chłopak po prostu wyleczył, dlatego tu nie zagląda:)
Iiii bardzo się ciesze, że jesteście tu ze mną
_________________ Poczuj jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk...
Jestem jestem, jak nie ciałem (i klawiaturą) to duchem Po prostu pochłonęła mnie praca i (nieco) deprecha związana z ostatnim wysypem. A poza tym, najpierw wolę poczytać sobie forum, zanim coś więcej napiszę, co by łyknąć trochę wiedzy i móc się w miarę kompetentnie wypowiadać (stara szkoła kosmicznych guru z Oriona).
Pozdrawiam Cię, Bananowa Gwiazdo i was wszystkich też
No w końcu jestem kosmitą-wampirem. Noc to moja naturalna pora A tak szczerze, to pracowałem i właśnie koło czwartej skończyłem robotę i postanowiłem odezwać się na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum