Daro ==== łuski nie mam od ponad miesiaca smarowalam sie roznymi masciami scierajacymi ,wiec od razu jak dostlam cygnoline to zaczelam smarowac , :mrgreen
Moze macie racje ,szkoda czasu na patyczki ,faktycznie zajmowala mi to kawal czasu
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 8:15 am
Również smaruję gołym,nieuzbrojonym paluchem U mnie nic się nie dzieje ale na początek to może Typko popróbuj i zachowaj troszkę ostrożności.Zobacz jak skóra palca będzie reagowała.
Zmiany po cygnolinie sa dzis jasniejsze ,w niektoryh miejsacah pojawily sie biale plami ,z innym zaczela leciutko schodzic skora ==== chyba dobrze ,co???
Szader === siedze u Ciebie na gg ,swiecisz sie ,ale ani slychu ani widu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 9:18 am
typka32 napisał/a:
palec poszedl w ruch ,wszytsko gra
Zmiany po cygnolinie sa dzis jasniejsze ,w niektoryh miejsacah pojawily sie biale plami ,z innym zaczela leciutko schodzic skora ==== chyba dobrze ,co???
kochanie jest jakis bład napisałam ci wiadomosc i tez nie otrzymałam odpowiedzi
Ja2 (22-04-2010 7:46)
Witaj do kontaktów Cie dodałam..Urzęduje teraz do około 9 i potem wpadam na chwilke miedzy 12-13.Jak zostawisz wiadomosc to sie odezwe.Pozdrawiam<haha>
Byc moze zle podałas mi swoje gg(ja mam stare gg i byc moze jest jakis problem)Szater
Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 7:33 pm
typka32 napisał/a:
palec poszedl w ruch ,wszytsko gra
Białe plamy to normalne, takie będziesz miała po zaleczeniu zmian, co do skóry to będzie ci schodziła, to normalne także dobrze ci idzie z zaleczaniem, tylko uważaj, żeby się nie poparzyć
Daro [wygadales mi to poparzenie .....w niektorym miejscach mam takie sino czerowone przekrwione slady ,na razie nic nie parzy ,posmarowalam sie emolium .
Apropos czym smarujecie sie po cygnolinie??,do tej pory smarowoalam mascia chlodzaca ,niestety skonczyla mi sie .
Jeszcze jedno pytanko ,czy moge smarowac cygnolina łokcie i rece ,???
acha ,zapomnialabym.....osttanio odbierama masci z apteki i babeczka ktora dawala mi masci zapytla czy mam łuszczycę ,powiedzila mi ,ze ona miala trzy rzuty i za kazdym trazem wyleczyla sobie łuszczycę dieta Kwaśniewskiego,,,,,,, ciekawostka ,nie ??
pOWIEDZILA ,ZE mam nie jesc węglowodanow ,tylko tłuste rzeczy np golonkę ,szynki,smietanę ...
Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 8:38 pm
trzykrotnie wyleczyła łuszczyce?-osiagniecie na miare Nobla
Pare lat temu i ja bym chętnie sie Kwasniewskim leczyla tyle ze Aleksandrem
Przy łuszczycy i tam mamy zaburzona normalna prace wątroby wiec dodanie jej tłuszczów jest naprawde bardzo wskazane ,napewno watroba nam sie odplaci pieknym za nadobne
Pani w aptece zostawiłabym namiar na forum,powinna koniecznie skonfrontowac swoje wiadomosci
Co do cygnoliny:będziesz miała dużo zmian wokoło leczonych wysypów.Beda to plamy od różowego do brazowego-tak działa cygnolina wypala.Tylko na twarz nie należy nakladac cygnoliny(drugie miejsce to miejsca intymne).Wszedzie indziej mozesz smiało leczyc cygnolina.Na głowe stosuje sie cygnoline słabszą i w płynie.
Ja na łokcie jak klade cygnolinę to wokoło "otaczam" wysyp kremem bornym-zabezpieczam w ten sposób zdrową skóre,podobnie robie pod okluzje.Po cygnolinie stosuje bardzo dobra masc cholesterelowa
Podaje jej skład:
Vit A 100.000j
Vit E 20.0
Ung.cholesteroli ad 200.-
Szader = dzieki \ czy ta masc jest na recepte czy dostne ja w aptece na,, piękne oczy,, ??
Co do pani w aptece ,uwazam ,ze jak jej pomoglo to super ,czasem mozg potrafi czynic cuda i jak sie w cos bardzo wierzy to pomaga, ponoc wiara gory przenosi
Wysłany: Sob Kwi 24, 2010 9:20 am
Matko Pojedyńcza i córko pisz mi SZATER- CZAROWNICA-plisss
Jezeli ktos czymkolwiek ZALECZA! to super,fajnie ze mu pomaga jeżeli jednak ktos WYLECZYŁ i to TRZYKROTNIE (co samo w sobie jest zaprzeczeniem ) wtedy już tylko NOBEL
Masc jest na recepte wtedy tansza i nie ma problemów jezeli ma sie znajomosci lub "przyjazna" farmaceutke to powinna zrobic bez problemów!
Miłego dnia życze!
SZATER = czarownico heheh sorki za SZADER ,ALE to sprawka moich dzieci ,powyciagaly kalwisze z kompa i powkladaly w inne miejsca
Kurde ,chyba Was zadreczam tymi moimi pytaniami ,ale mam kolejne ....hehe ,czy opocz cygnoliny moge smarowac sie jeszcze jakimis innymi masciami?? np siarkowa czy cos
Szater - a noz Pani z apteki dostanie nobla i co????
Wysłany: Sob Kwi 24, 2010 8:12 pm
ŻYcze jej tego z całego serca bo jak ona dostanie Nobla to znaczy że my wszyscy zostaniemy ULECZENI-czegóż chciec wiecej?!
Kochanie spokojnie bo widze że cierpliwosc to też nie za mocną strona Twoja jest!
Masc siarkowo-salicylowa pozwala zlikwidowac łuske-generalnie nie leczy łuszczycy.masz cygnolinę i stosuj ją spokojnie,mozesz ja stosowac teraz np.2xdziennie po 2h.Możesz też sprawdzic jak będziesz reagowac na okluzje,ale najpierw na 2h potem na 4 a potem mozesz spróbowac na cała noc.Proszę tylko spokojnie nie narób sobie problemów,niczego nie przyspieszysz amozesz spiep.....Jezeli chcesz to mozesz dodac kapiele w ziołach,sa na forum przepisy.Po cygnolinie tylko natłuszczaj i nawilzaj
Zawsze pytaj,lepsze odpowiadanie do znudzenia na pytania niz usuwanie skutków.Powodzenia!
Wysłany: Sob Kwi 24, 2010 8:39 pm
Ostatnio robiłem tą maść dla dziecka kosztuje 5 zł na receptę oczywiście, poza tym skoro ktoś WYLECZYŁ łuszczycę to znaczy, że jej w ogóle nie miał. Niestety ale jak do tej pory jest to choroba nieuleczalna
wiem wiem ,chcialabym juz ,od razu :mrgreen:zdaje sobie sprawe z tego ,ze nie zejdzie mi w kilka dni
Kąpiele serwuje sobie z soli bohenskiej , muszę przyznac ,ze bardzo fajnie dziala ,napalilam sie tez na te siarczane kąpiele z Buzka zdroju ,chyba zaintestuje
Jak na razie to poparzylam soBi jedna nogę ,ma nieciekwy sinawy kolor ,mam nadzieje ,ze sobie nie pogrosze w ten sposob ,Szater do tej pory trzymalam godzinke i bylo ok ,potrzymalam 1,5 i sie poparzylam ,jak na razie musze wrocic do godziny
Masc chlodzaca sie skonczyla
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum