Wysłany: Pią Maj 28, 2010 9:08 pm Serwis luszczyce.pl
Witam Was serdecznie,
Chciałbym Wam oficjalnie przedstawić efekt mojej pracy, a mianowicie serwis o łuszczycy luszczyce.pl. Serwis wczoraj obchodził miesięcznicę Trochę nad nim spędziłem czasu pisząc to treści do niego. Troszkę tego jest do czytania. Stawiam na przekaz tzn. staram się używać prostego języka, tak, aby każdy zrozumiał wszystkie treści. W razie użycia trudnych pojęć staram się je wyjaśniać.
W miarę upływu czasu będę dodawać kolejne treści na stronę. Także będzie tego znacznie więcej. Moje perypetie z łuszczycą możecie poczytać na blogu jak by ktoś chciał
Pozdrawiam i zapraszam
Ps. Dajcie znać czy podoba się Wam taka forma i czy stronka jest przejrzysta i intuicyjna. Będę zobowiązany
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 7:08 am
Paweł ja też odwiedziłam owoc Twojej pracy.Fajnie że tak jak zapowiadałes zrealizowałes swój projekt.Obawiam sie jednak że kolejne forum o takiej samej tematyce bedzie trudno utrzymac.Szkoda że nie połączyliscie sił z Beatką.Oczywiscie bede zagladac,w razie czego chętnie pomogę.Powodzenia.Krysia
Dzięki za miłe słowa Forum jak forum, do całości serwisu ładnie pasuje A for o łuszczycy nie ma wcale dużo. Także przesytu nie ma. Poza tym myślę, że lepiej mieć wiele źródeł wiedzy. Serwis oczywiście nie jest jeszcze w swojej finalnej wersji (mam jeszcze trochę pomysłów), ale jest już funkcjonalny i przekazuje te najważniejsze informacje o łuszczycy i łzs.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum