Mnie tesh nie ciągnelo i nie ciagnie ale tyle szumu zzawsze w mediach było ze cos tam zostało w pamięci chodzi mi o ta ruda dziewczynke - chyba hermiona sie nazywała a moze pomyliłam bajki/filmy ?
Izka zdjęcie wyszło dobrze. Albo czas Cię dobrze traktuje, albo nie masz tyle lat co piszesz. Fajna dziewczyna jesteś tylko ten papieros do Ciebie nie pasuje.
Witaj FRENIA
Dzieki za dobre słowo w sprawie zdjecia,tylko z kąd te plamy na zdjęciu no niestety latka lecą a od papierosów trzeba się niestety odzwyczaic-tylko jak to zrobic
Ja tez mam trójke dzieciaków-dziewczyne 17 lat i dwóch chłopaków w wieku 13 i 9.
Doskonale wiem ile trzeba wytrwałosci aby to wszystko okiełzac
Pozdrawiam Izka
Izka jak klikniesz na zdjęcie to otworzy się w pełnej okazałości. Ja jestem wielkim wrogiem palenia, nie lubię tego smrodu. Ale całego świata nie uratuję, każdy ma wolną wolę i robi co lubi. Ja niestety lubię jeść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum