Hej, witam wszystkich :p i zabieram się do wertowania stron tego jak mi się zdaje jakże wspaniałego forum :D. Kilka słów o sobie, to że zmagam się z panią Ł od ok 10 lat z lepszymi lub gorszymi skutkami. Niedawno odrzuciłem wszelkie sterydowe maści i inne dziwne bajery polecane przez dermatodziwaków (choć zdarzają się wyjątki) i mam nadzieję znaleźć tu dla siebie jakieś pomocne domowe, naturalne sposoby . Pozdrawiam całą ekipę.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 9:34 pm
Co Ty kocie z tym soczkiem?
Młodego osobnika takoż samo serdecznie witam
Nick jak dla mnie ....zbyt zawiły....jakby cos to niech tam aczkolwiek jednakze gdyż moze sie naumiem.....
Aaa, przepraszam za moje "nickowe" niedogodności ;p. Qba oczywiście przez literkę "q" a nie "g" a jak juz ktoś słusznie zauważył chodzi oczywiście o Kubusia :p (lub jak kto woli Kubę lub Jakuba). Fajnie ze ludzie tak szybko odpowiadają, widać że forum żyje
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 10:59 am
Damy rade my silne dziołszki som
A tak na marginesie to koło jakiego przedziału wiekowego onego soczka:Kubusia,Kube,Jakuba można umiescic(jeżeli to nie tajemnica oczywiscie )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum