Ale to jest taka naturalna terapia. Kto wie, gdybym był bardziej wysypany i byłoby to gdzieś bliżej to pewnie bym spróbował. A ja mam pytanie jeszcze: a woda jest ciepła? Ile ma stopni?
Uf. Więc po kolei. Oczywiście że taki interes jest opłacalny. U sąsiada zawsze lepiej rośnie.... Bzdury. Sam myślałem że jest to łatwiejsze ale z rybkami jest tyle zabawy żeby nie zdechły.... głowa boli. Skład chemiczny wody sprawdzać należy, a witaminki, a odżywki, a pocałować każdą przed snem.... Dalej. Rybki nie potrzebują tak wysokiej temperatury 36 st. Wytrzymują ją po prostu. Człowiek potrzebuje tej temperatury żeby te pół godz z rybkami przesiedzieć i zębów sobie nie powybijać z zimna. A grzałki chodzą i licznik się kręci...
Pozdrawiam.
Hihi. Sanepid nie miał powodów i nie ma powodów. Po prostu nie ma przepisów. Niby dlaczego taki zabieg jest niehigieniczny? A co jest higieniczne? Zakupy z wózkiem w markecie? Jazda autobusem? Hamburgery w McDonalds? Nie dajmy się zwariować...
Z tą higienicznością to bez przesady. Przecież warunki muszą być dobre i takie są myślę. A co jak się kąpiecie w jeziorze i tam różne anakondy i inne rekiny się ocierają To nie jest przecież nic takiego, a woda ww jeziorach to często jest syf, więc taka kąpiel ze zdrowotnymi rybkami jest higieniczna
Ps. A co do tych wózków w hipermarketach, to słyszałem ostatnio w radiu, że sanepid zrobił w paru miejscach inspekcje i się okazało, że na takich wózkach jest od groma bakterii, zarazków i grzybów. Co ciekawe można dostać za to horrendalną karę aż 1000 zł
sprawa rybek wydaje sie sympatyczna - moze dlatego ze osobnik je nam przedstawiajacy jest sympatyczny wiec kochany adminie trudno bedzie te watki rozdzielic
ogolnie dla mnie za daleko szczecin ale jak ktos pojedzie i sprawdzi to moze potem bysmy jakas grupa sie ruszyli?
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum