Witam jestem nowa na waszym forum ale i tak cieszę się że się nareszcie Tu zalogowałam i wkońcu zaczęłam mówic o swojej chorobie<szczerze to po przeczytaniu wielu postów>, bo zawsze był to dla mnie temat tabu fajnie że jesteście:)
roznie zalezy jak mocno mnie nawiedzi - ostatnio mam niezbyt duzo zmian i na szczescie nie w takich miejscach gdzie widac najczesciej wystarczy krem do pyszczka (niestety na pyszczku lubi mnie pani ł nawiedzac) bieledny kawior i trufle na noc wiem ze to smiesznie brzmi ale dziala tak samo dobrze jak sterydy - dawno temu uzywalam lorindenu ale szybko na szczescie sie dowiedzialam jak dzialaja takie srodki wiec nie pocienilam sobie skory
na cialo uzywam garniera z mocznikiem a na te mejsca gdzie mam zmiany wieksze okladow z zielonej herbaty a potem masc nagietkowa na zmiane z linomagiem
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum