Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Cze 18, 2010 1:02 pm
Puma juz w drugim miejscu pytam co sie tobie porobiło?Puma na avatarku typowo tygrys bengalski ale.....jak ci sie podoba ...to ...niech ci sie dalej podoba..
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 12:40 am
Gości pożegnałam i w zasadzie mogłabym poczekać na Pumę Ale,że do końca nie wiem kiedy ona wróci to chyba jednak przytulę główkę do poduszki
Wszystkim dobranoc,Pumo- dzień dobry
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 12:08 pm
Puma przestań już się tak przejmować.....wróci Młoda,wróci
Rumianek [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 5:15 pm
puma napisał/a:
na to lepsze słońce to mnie nie stać, muszę się zadowolić tańszym, krajowym
No i tu jesteś w błędzie. Za porównalne albo czasami i mniejesze! pieniądze można sobie wykupić tanie wakację np w Tunisie, Gracji, Bułgarii czy nawet Egipcie. Trza aby trzymać rękę na pulsie i czatować na jakąś okazję typu last minut
dosia20011 napisał/a:
no nie nie zjemy bo to nioski
To zrobisz mi jajecznicę jak przyjadę w lipcu? Mi 4 jajeczka wystarczą, a rabatkowi to pewnie z 10 będziesz musiała
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 2:33 pm
Majac nadzieje ze posiada co powinien posiadac....niby spodnie nosi ale....no ja w sumie tez ciagle w portkach ale....ni mam tam oj co smażyc,nawet bujac tyż ni mam czym...tam znaczy sie
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 8:25 am
Bujam to raczej naokragło i słownie wszystko co sie da.... jednakowoż rozbujac to mogę generalnie górna partie ciała.....te bardziej falujaca podczas ruchu....
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 11:03 am
Szater to Ty tylko mów,kiedy będziesz tę partię bujać....Pumę się zawezwie i może bez Rabatka się obędzie.Po co chłopakowi zabierać czas..... jak Ty jesteś .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum