Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Zostawię ją nad morzem!
Autor Wiadomość
daro 

Wysłany: Nie Lip 04, 2010 10:59 pm   

No właśnie i jechałeś i nie powiadomiłeś mnie ?

andrzej 
andrzej

Wysłany: Nie Lip 04, 2010 11:50 pm   

pisałem że jadę do Ustki ...nie wiedziałem że mieszkasz w Słupsku...może za rok.

Ania:) 

Wysłany: Pon Lip 05, 2010 8:13 am   

A ja jej nie zostawię!!Bo znając życie przez ubranie się nie da, a na to, żeby się porozbierać się nie zanosi;/;/;/

szater 

Wysłany: Pon Lip 05, 2010 9:33 am   

Ania takim postepowaniem szkodzisz sama sobie.Slońce i słona woda,nadmorski wiatr,relaks i "majacwdupu" opinie innych to nasi przyjaciele.Szkoda ze na własne życzenie nie chcesz skorzystac i ich pomocy :twisted:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lip 05, 2010 2:29 pm   

Aniu a jakbyś tak malutkimi kroczkami jednak popróbowała......jasne,że ciężko ale nie nieomżliwe :grin: Powodzenia

daro 

Wysłany: Pon Lip 05, 2010 6:50 pm   

andrzej napisał/a:
pisałem że jadę do Ustki ...nie wiedziałem że mieszkasz w Słupsku...może za rok.

Chyba musiałem przeoczyć twój post a szkoda :(

daro 

Wysłany: Pon Lip 05, 2010 6:54 pm   

Ania:) napisał/a:
A ja jej nie zostawię!!Bo znając życie przez ubranie się nie da, a na to, żeby się porozbierać się nie zanosi;/;/;/

To rozbieraj się i to już !!!! ;) jest lato więc skorzysta na tym najbardziej twoja luszczyca, to najlepsze lekarstwo dla większości z nas. Ty się nie martw innymi, bo nie warto tylko patrz na siebie tak, abyś się sama sobie podobała, sama sobie tym szkodzisz, myślisz, że na mnie się nie gapią - tez się gapią, a pewnie i niektórzy to nawet uciekają.
ZObacz jaki plus z tego - więcej miejsca na plaży się robi ;)
A tak poważnie to nie przejmuj się ludźmi tylko sobą, zmiany przy słońcu zaczną znikać i mina ci się poprawi :) a słońca przez cały rok nie ma.
Mnie obsypuje na wiosnę i jesień, więc wiosną jak mnie obsypie to w lato wyglądam niezbyt fajnie, ale za to po lecie po opalaniu jest dobrze

andrzej 
andrzej

Wysłany: Wto Lip 06, 2010 10:58 pm   

Aniu byłem w Karwi przejazdem w zeszłym roku ładna czysta plaża równa bez klifu . a co do opalania na początek weż parawan rozwiń gdzieś z boku posmaruj się i do opalania .Jak masz problem z wejściem do wody to posyp się piaskiem przyklei się i już nie widać .a z wody już poleci... :lol: zazdroszczę ci ja już po ... ale do końca roku daleko może gdzieś do Egiptu jesienią...dużo słońca.

szater 

Wysłany: Sro Lip 07, 2010 8:00 am   

Egipt....piekna sprawa ale....fundusze nie te...na sponsoring pomimo wszelakiej posiadanej urody..czarownica liczyc nie moze.....a własciwie to i po co po ZEMSTE FARAONA jechac....nakoniec swiata :razz:

andrzej 
andrzej

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 1:53 pm   

szater...trzeba kupić lekarstwo w strefie bezcłowej i przyzwyczajać organizm ...gorzej będzie z Ł... może ktoś się też wybiera? 24 09.

szater 

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 3:57 pm   

Leków o których wspominasz czas w moim życiu przeminał wział bezpowrotnie,prowadze bardzo ekologiczno-higieniczny tryb zycia któren uwzglednia minimalne dawki leków....jedynie ratujacych zycie...tym to sposobem ....lecze sie i wypoczywam ...w Suwałkach...czego kazdemu życze... :mrgreen:

robo 

Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 12:00 am   

...i jestem - po wczasach ,po wakacjach i.... pozostały wspomnienia oraz pani Ł :mrgreen:

ale od poczatku zaczne ...
jakis czas temu zgadałem sie z penwa znajoma pania, ktorej syn tez jest chory na łuszczyce i załatwiła mi tez masc Calcipotriol. a co mi tam raz kozie smierc :???:
jak tylko masc dostałem to sie w niej "zatopiłem " :grin: i w ciagu niecałego miesiaca zlazło wsio i ....praktycznie cała wiosenke i poowe lata przeczłapałem jak normalny człowiek :wow:
po ponad dwudziestu latach chodziłem w ...krotrkich spodenkach ! normalnie czułem sie jak chopczyk :]
na wczasy wyruszyłem uzbrojony w koszulki i spodenki aczkolwiek juz ta wredna vera zaczynała dawac znac o sobie ... :neutral:
wczasy jak to wczasy były udane :drink: oprocz pogody :razz: ale kapiel smakowała wybornie ,pełny luz i zapomniałem o masciach .... :smile:
niestety wszystko juz wraca do normy :sad: tam gdzie schodzi opalenizna [kilka dni było upalnych] pojawia sie pełno kropeczek mniejszych lub wiekszych a na kolanch i łokciach wszystko jest juz na miejscu ... :zly: :zly: :zly:
tak czy siak zadowolniony jestem i za rok ....w droge !

pozdrawiam wszystkich serdecznie i usciski przesyłam :tuli:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 9:36 am   

Robo odściskiwuję i cieszę się,że te parę miechów.... miałeś spokój od tej paskudy.A teraz jak każdy z nas.... mazidła w garść i do roboty.... toż jesień i wysypy ł. jak grzybki po deszczu się pojawiają....byle do wiosny.... przetrwamy i tak jej znowu damy popalić że....... :mrgreen: :mrgreen:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 9:44 am   

robo witamy z powrotem wypoczetego :)

Paweł 

Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 12:27 pm   

Czołem Robo :D

No to wakacje miałeś udane, a to ważne, żeby odpocząć psychicznie od tej paskudy. A lek, który stosowałeś to pewnie Sorel lub Daivonex czy nawet Daivobet.

Odpowiedz do tematu