Witam pięknie na Forum i zyczę wydobycia taaakich pokładów wiedzy -= terapi , - sposobów leczenia jakie tutaj znajdziesz i które wywołają na twojej Twarzy uśmiech i zadowolenie
Chcę zitegrować nasze ciałka.Jestem w stanie zorganizować basen, gimnastykę, pogadanki ze śwetnym dr nauk medycznych , wymianę doświaadczeń "organoleptycznych"
Nie mamy oddziału, mamy lampy , o które możemy walczyć,możemy wywalczyć mniejsze kwoty za UFB, i wiele wiele spraw ,, no ale sama nie dam rady.
Zocha:0 z Zielonej Góry
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 12:08 am Sztao Szato Szaterko ziomale z ziomalkami a o ziomkach nie
Zwołaj zielonych , a ja bardzo chcę pomóć i mogę:nioooooo ot ta fajnie, znasz przecież potężną ilość biedronek, z zielonki ...natomiast ja nie tylko z oddziału czy nawet z pracy:)U Ciebie ból i ewentualne fizyczne schorzenia, nie mówiąć o ciałku( nie znam szczegółów). szukam pomieszczenia wraz z integracyjnymi zajęciami na ten czas smarowania potem loook i lampki. Na widoku mam MEDKOL szpital dał im lampy,Ech szkoda moich nerwowych paluszków , pewnie śpita już ćałusy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum